Döntetlen az MTK-val

2016. február 14., 20:09 szerző: Káldor András
komment
Dunaújváros - A jövő heti tavaszi rajt előtt lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a télen jelentősen átalakult Dunaújváros PASE csapata.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A hétvégén megkezdődött az OTP Bank Liga tavaszi idénye, az MTK Budapest futballistái mégsem léphettek pályára, a Paks ellen, mivel vendéglátóiknál többen is bakteriális fertőzést kaptak, így ellenfelük kérte a meccs elhalasztását. Ez azonban jó alkalmat adott az utóbbi hetekben újjáformálódó dunaújvárosiak számára, hiszen az MTK ellenfelet keresett, és mivel a klubok közötti jó kapcsolat van, így szombaton Újvárosban össze is csaptak a felek.

Dunaújváros PASE - MTK Budapest 0-0

Dunaújváros: Dániel - Barnucz, Lorentz, Hajdók, Vitos - Huszárik, Koval, Kercsó - Dobos Á., Tóth, Keglovics. Csere: Késmárky, Tamaskó, Szellák, Abért, Vajda, Kozma, Bun, Szabó, Rosta, Kardos. Vezetőedző: Dobos Barna

MTK : Hegedüs L. - Bese, Grgics, Poór, Vadnai - Thiam, Vass Á. - Gera D., Torghelle, Strestik - Nikacs. Vezetőedző: Teodoru Vaszilisz

Szemerkélő eső, gyenge szél, és csúszós, mély talajú pálya fogadta a csapatokat, amely nem könnyítette meg a dolgukat. Az első negyedórában keresték a fogást egymáson a csapatok, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. A kék-fehérek letámadták ellenfelüket, az újvárosiak zártan védekeztek, ezért többször a széleken próbálkozott az MTK. A második félidő is hasonlóan alakult, az MTK kezdett jobban, de igazi helyzetig csak egyszer jutott, A meccs végén nagy tapsot kaptak hazai játékosok, akik a jövő szombaton 14 órakor, a Siófok elleni hazai találkozóval kezdik a tavaszi idényt.

 

Káldor András

2016. február 14., 20:09 szerző: Káldor András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...