Foci

2015.04.24. 19:03

Döntetlen emberelőnyben - Küzdelmes mérkőzésen egy pontot tartott otthon az Aqvital FC Csákvár

Csákvár – A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a Csákvár csapata a Sopron együttesét fogadta péntek este.

Krebsz András

Aqvital FC Csákvár – Soproni VSE 1-1 (1-0).

Csákvár, 400 néző, vezette: Fábián Mihály.

Csákvár: Milinte – Hajdú, Szalai, Dulló, Köntös (Kocsis 82.) – Bakos, Molnár Cs. – Varga Z.(Molnár T. 75.), Nyilasi, Mihály(Oldal 62.) – Horváth R. Vezetőedző: Toldi Gábor.

Sopron: Halasi – Pados, Sifter, Bobál D., Szabó L. – Deme, Holdampf – Horváth P., Kapacina(Kovács Á. 55.), Eszlátyi(Szabó B. 74.) – Zamostny(Pintér 33.). Vezetőedző: Supka Attila.

Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, ezt a 30. percben Holdampf fegyelmezetlensége törte meg, a vendégek védekező középpályása hamar összeszedett két sárgát, így idő előtt megfogyatkozott a soproni együttes. Nem sokkal a lefújás előtt kihasználta az előnyt az Aqvital, Horváth Roland elképesztően jó lövése a felső lécről a gólvonal mögé vágódott, 1-0!

A fordulást követően nem mindig látszott, melyik gárda játszik emberelőnyben, a 76. percben Horváth Péter rendezetlen védelem ellen egy cselt követően tizenöt méterről, estében lőtte ki ballal a hosszú alsót, 1-1!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!