Foci

2015.11.30. 19:31

DPASE: zárásként egy döntetlen

Dunaújváros – A Merkantil Bank NB II utolsó őszi mérkőzésén a Dunaújváros PASE a Mezőkövesdet fogadta.

Szupkai Gábor

A labdarúgó NB II 15. fordulójában, a naptári év utolsó másodosztályú meccsén, a Dunaújváros hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Mezőkövesddel.

A vendégek immáron öt meccs óta nyeretlenek voltak, és a második félidő közepén úgy tűnt, véget érhet ez a sorozat, mikor Molnár Gábor húzott befelé a jobb oldalról, majd ballal, húsz méterről kilőtte a bal felső sarkot. 0–1. Ám végül mégsem sikerült begyűjteni a három pontot a Mezőkövesdnek, mert a hazaiak a hajrában egyenlítettek, a csereként beálló Magasföldi József tizenhat méterről leadott lövésével.   1–1.

A döntetlen azt jelenti, hogy folytatódott mindkét csapat pozitív sorozata: a Dunaújváros otthon, míg a Mezőkövesd idegenben őrizte meg veretlenségét.

– Értékes ez az egy pont, mivel igazi középpályások nélkül játszottunk ma, hiszen két szélső védő szerepelt ebben a pozícióban. Jó iramú mérkőzésen a játék képe és a helyzetek alapján igazságos döntetlen született, gratulálok a csapatomnak – nyilatkozta Artner Tamás vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!