Foci

2014.11.27. 16:40

Megye I.: ez a harc lesz a végső

A Viszló Trans megye I-es labdarúgó-bajnokság 5. fordulójából elhalasztott, és a hétvégén pótlásra kerülő mérkőzések előtt a pályaválasztók edzőit kértük az esélyek latolgatására.

Ferencz Balázs

A Viszló Trans megye I-es bajnokság 5. fordulójának több mérkőzése is elmaradt a viharos időjárás, az esőzés, és a pályák alkalmatlansága miatt. A találkozókat most pótolják.

November 30. vasárnap, 12.00:

Szár (12.) -Dunafém-Maroshegy (16.)

Lacza Albert, a Szár vezetőedzője: A pályaválasztói jog felcserélésével Szárom lesz a mérkőzés. A Mórtól elszenvedett vereség kivételével elég jól menetelünk, fontos lenne a győzelem, mert a három ponttal fel tudnánk zárkózni a középmezőnyhöz. Ebben a reményben készülünk a héten. A Bicske elleni győzelem nagy lökést adott, jó a hangulat a csapaton belül, és remélem, ez győzelemre vezet minket a Dunafém-Maroshegy ellen is.

Vasárnap, 13.00:

Iváncsa (1.) -Polgárdi Vertikál (6.)

Miskovicz Bálint, az Iváncsa vezetőedzője: Egyértelműen a győzelem megszerzése a célunk az utolsó őszi bajnoki összecsapásunkon is. Az eddigi jó szereplésünket nem szeretnénk elrontani. A 13 győzelmünk mellett egy döntetlent gyűjtöttünk idén, szeretnénk ezt a mutatót 14-1-0-ra alakítani. Hazai pályán több mint egy éve veretlenek vagyunk, azok is szeretnénk maradni. Márki Dénes küzd kisebb sérüléssel, az ő játéka kérdéses, de a legerősebb összeállításban fogadjuk a Polgárdit. A csapat és az egész team baráti társaságot alkot, jó hangulatban várjuk a szünet előtti utolsó fellépést, mely után az U18-as, és az U21-es csapattal közösen, egy szarvas-pörkölt mellett ünnepeljük meg az őszi elsőségünket.

Tordas (7.) -Mór (3.)

Csillag Szilveszter, a Tordas vezetőedzője: Az utolsó két mérkőzésen csatár nélkül játszottunk, munkahelyi elfoglaltság és sérülés miatt hiányoztak a góllövőink. Most az egyik már hadra fogható lesz, szép lenne egy győzelem az őszi idény végére, mert ezzel előre lépnénk a tabellán. Erős ellenfél lesz a Mór, azonban hazai pályán pontért, pontokért fogunk küzdeni.

Dunaújváros PASE II (4.)- Martonvásár (9.)

Bakos Zsolt, a Dunaújváros PASE II vezetőedzője: Szeretnénk az utolsó őszi mérkőzésünket sikerrel megvívni, ha ez így lesz, akkor egy remek szezont produkáltunk. A múltheti játékunk alapján minden okunk megvan a bizakodásra, bár egy masszív csapat lesz az ellenfelünk.

Sárszentmiklós (5.) -Puskás FC II (14.)

Sárai György, a Puskás FC II vezetőedzője: Győzelmet várok a csapattól, azt szeretném, hogy a fantasztikus képességű játékosaim, akik ragyogó csapategységet alkotnak, egyszerre fel tudják tenni a pályára a képességeiket, tudásukat és akarásukat. Tóth Zsolt sárgalapjai miatt nem léphet pályára, és munkahelyi elfoglaltságok miatt is lesznek hiányzóink, de bízom benne, hogy azok, akik a helyükre lépnek, pótolni tudják őket, mert nem véletlenül a keret tagjai.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!