Foci

2014.10.19. 15:25

Csákvár: nem sikerült a pontszerzés

Székesfehérvár - Nem sikerült a pontszerzés, az Aqvital FC Csákvár kikapott Sopronban az NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzésen. Hajdú kiállítása, majd az azt követő büntető sorsdöntő volt.

Matók János

Soproni VSE GYSEV - Aqvital FC Csákvár 2-0 (2-0).

Sopron, 1100 néző, vezette: Molnár Attila (Kepe, Kulmann).

Sopron: Halasi Csábi, Baranyai, Bobál D., Pados Pintér, Erdélyi (Horváth A.), Deme Kovács Á., Horváth P. (Szabó L.), Eszlátyi (Pető). Szakmai igazgató: Supka Attila.

Aqvital FC Csákvár: Szabó B. Ambrus, Hajdú Sötét, Köntös Kocsis Molnár T. (Horváth R.), Bakos, Domján, Molnár Cs. (Dulló) Mihály (Gajdos). Vezetőedző: Toldi Gábor.

Bár a kérdés költőinek tűnik, de a vendégek szempontjából talán jogosnak tűnik: mi van akkor, ha 1-0 után Molnár játékvezető a Molnár Tibor ellen elkövetett szabálytalanságot is lefújja, és a Csákvár javára is büntetőt ítél?

Nem ezt tette, így már kár azon meditálni, hogy egy, vagy netán 3 ponttal tért volna haza Toldi Gábor csapata. Sajnos nullával, pedig több volt a soproni meccsben. Még akkor is, ha az első félidőben a hazaiak támadóan léptek pályára, ám a vendégek kontrái is hordoztak némi veszélyt magukban, csak hát a kapu előtti befejezések, ugye...

Így érkezett el a mérkőzés 21. perce, amikor is a soproni Horváth Péter megelőzte Hajdút, aki hátulról egy kissé megcibálta a támadót, aki mondani se kell azonnal elterült a gyepen. Fel is harsant a sípszó, tizenegyes, amit ráadásul a Hajdúnak felmutatott piros lap fűszerezett. A büntetőt pedig Deme értékesítette, ezzel 1-0. A 41. percben történt az ominózus eset Molnárral, majd az elmaradt csákvári büntető után, a 43. percben Kovács három csel után vette be a kaput, 2-0.

Az emberhátrány ellenére a vendégcsapata a folytatásban is teljesen egyenrangú partnere volt az időnként keménykedő hazaiaknak, de fájdalom, Halasi kapuját nem sikerült bevenni. Nincs mit tenni, ezt a békát le kell nyelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!