Foci

2016.05.23. 15:25

Felcsúti győzelem

Székesfehérvár - A labdarúgó Merkantil Bank NB III 32. fordulójában a megyei rangadót követően az akadémisták örülhettek.

Krebsz András

Videoton FC II-Puskás Akadémia FC II 1-2 (0-0)

Sóstói Stadion, 100 néző, vezette: Sipos Katalin.

Videoton II: Zelizi - Gulyás, Kiprich, Dobsa, Király - Schiller (Babinyecz, 46.), Ács (Kovács S., 76.) - Vallejos, Büki (Kondor, 58.), Babolek - Havasi. Vezetőedző: Disztl László.

A három NB I-es játékossal, Zsótérral, Márkvárttal és Vaszicskuval kiálló vendégek az első félidőben nem jutottak komolyabb lehetőséghez, ellenben a piros-kékek előtt több helyzet is adódott. A legnagyobb a 44. percben, amikor Havasi egyedül vezethette a felcsúti hálóőrre a játékszert, ám a párharcot a vendégek kapusa nyerte.

Ács Ádám és Babolek Zoltán (20) küzd Zsótér Donát (10) ellen

Ami nem sikerült a szünet előtt, az a fordulást követően hamar összejött a fehérváriaknak. A csereként beálló Babinyecz harcolt ki büntetőt, amit Büki Baltazár hideg fejjel értékesített, 1-0. Szinte azonnal jött a válasz, a négy perce pályán lévő Magyari Szilárd egalizált, 1-1. A három pont sorsát a 65. percben Márkvárt Dávid remek egyéni alakítása döntötte el, 1-2. Ezt követően a találkozót élőben megtekintő Szíjjártó István és Bognár György legnagyobb örömére az eredmény már nem változott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!