Foci

2015.01.28. 19:20

FMLSZ-Kupa a fiataloknak

Három korosztály számára rendez utánpótlás tornát a Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség. A mérkőzéseket a Főnix csarnokban rendezik.

Ferencz Balázs

Január 31-én és február elsején ismét benépesül a Főnix csarnok. Az FMLSZ Kupa 2015-ös kiírásában az U-21-es, az U-18-as és az U-15-ös korosztály képviselői is pályára lépnek. A csoportmérkőzéseket követően az első helyezettek körmérkőzéses döntőben alakítják a végső sorrendet. A csapatlista:

U-21: Fehérvárcsurgó, Polgárdi, Velence, Pákozd, Pusztaszabolcs, Pátka, Kápolnásnyék, Cece, Sárszentmiklós, Nádasdladány, Martonvásár, Kőszárhegy, Bodajk, Dunafém-Maroshegy.

U-18: Csákvár B, Videoton BK B, Pátka, Ercsi, Fehérvárcsurgó, Sárszentmiklós, Mezőfalva, Videoton BK A, Csákvár A, Cece, Kápolnásnyék, Szabadbattyán, Polgárdi, Tordas, Velence, Nádasdladány, Szabadegyháza, Martonvásár, Dunafém, Pázmánd.

U-15: Alba Kölyök Piros, Pátka, Nádasdladány, Pusztaszabolcs, Ercsi, Polgárdi, Pákozd, Csór, Alba Kölyök Kék, Tordas, Fehérvárcsurgó, Sárszentmiklós, Bakonycsernye, Martonvásár, Szabadbattyán, Videoton Baráti Kör.

Az U-18-asoknál középdöntő előzi meg a finálét, míg az U-15-ös korosztály viadalán a csoportgyőztesek elődöntői után bronzmérkőzés lesz, majd a döntő zárja a csatározásokat. A csoportmeccsek zömét szombaton, a döntőket vasárnap rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!