Foci

2015.05.22. 19:42

Az OTP Bank 29. fordulójának góltalan nyitó mérkőzése

Dunaújváros - Az OTP Bank 29. fordulójának nyitó mérkőzésén a kiesés elől menekülő DPASE gárdája 0-0-át játszott hazai pályán a Debrecennel. Ezzel a dunaújvárosiaknak nem sikerült ellépniük a 15. helyről.

Bobory Balázs

Nagy reményekkel várta a DPASE a mérkőzést, szerette volna az utolsó előtti fordulóban ismét a saját kezébe venni a sorsát a kiesést illetően. Persze a Debrecen legyőzés az újoncnak nem tűnt egyszerű feladatnak, de a bennmaradáshoz a három pont megszerzése kellett volna.

Nos, nem sikerült a bravúr, a Dunaújváros 0-0-ra végzett a DVSC-vel. Az első félidőben a hazai oldalon Nikházi kapufával nyitott, később Villám tornáztatta meg a vendégek kapusát, Verpeczt.

A fordulás után is küzdött a megváltást jelentő gólért a Dunaújváros, a hajrában Nikházi lövését védte bravúrral Verpecz, majd a házigazdák részéről Thiago találta el a kapufát. A DPASE ugyan pontszámban beérte az előtte, még bennmaradó helyen álló Haladást, ám a szombathelyiek szombaton játszanak az MTK otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!