Foci

2015.03.27. 16:29

Győzelemre készül a Csákvár

Székesfehérvár - Az NB I/B-s labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában, szombaton 15 órától a szintén újonc Soroksár vendége az Aqvital FC Csákvár. A vendégek győzelemre törekednek.

Matók János

Jó a hangulat a csákváriak körében, akik túltették magukat a Szeged elleni vereségen, s a szerdai edzőmeccsen 5-2 arányban nyertek a nagymúltú Tatabánya ellen. Soros ellenfelüknél, a szintén újonc Soroksárnál edzőváltás történt, a volt válogatott Lisztes Krisztián állt a csapat élére.

- Egy csapat életében az edzőváltás mindig érdekes lehet, de nem tudhatjuk, hogy ez Soroksáron miként sül el. Az biztos, hogy megmozgatja az állóvizet, elsülhet így is, úgy is - mondta Toldi Gábor, az Aqvita FC Csákvár vezetőedzője. De mi nem ezzel foglalkozunk, hanem azzal, hogy a Szeged elleni mérkőzés után javítsunk a mérlegünkön, s ponttal, vagy pontokkal térjünk haza. Két idegenbeli meccsen sem találtunk be a kapuba, így itt van az ideje, hogy ez a negatív sorozat megszakadjon.

A kék-sárga csákváriak szeretnének átlépni a Soroksáron
Fotó: Molnár Artúr

Ami a korábbi sérülteket illeti, a Tatabánya ellen már Sötét, Köntös, Burucz és Hajdú is játszott, bár Buruczra a bajnokin még nem számíthat a szakvezetés. Miként Wildre sem, aki ezen a héten sem edzett még a csapattal. A szokásokhoz híven, a meccsre most is indul szurkolói busz.

- Összesen harminc jegyet kaptunk a fővárosi klubtól, s a helyszínen nem is lehet majd belépőt vásárolni - mondta Giesz János. - Éppen ezért kérek minden érdeklődőt, hogy időben jöjjön a Pléh e-lőtti 13.30-as induláshoz, vagy jelezze utazási szándékát, hiszen érkezési sorrendben lehet átvenni a jegyeket.

Figyelem: a rendezők a jegy mellett elkérhetik bemutatásra a személyi igazolványt, illetve lakcímkártyát, ezért ne hagyják otthon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!