Foci

2015.08.27. 14:00

Jön a tóparti El Classico

A 4. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó bajnokságában. A hétvégi párosítások hazai trénereit kértük némi esélylatolgatásra.

Káldor András

2015. 08. 29., szombat, 16:30

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (5.) – Mór (2.)

Zimmermann Tamás a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: — Kétségtelen, hogy rangadó vár ránk szombaton, szerencsére a csapat egyre jobban összeáll, és időről-időre úgy érzem, egyre jobbak leszünk. Nagy valószívűséggel döntő lesz, hogy a csapatok hogyan fogják értékesíteni azt a kevés lehetőséget, amely kínálkozhat számukra. A csapatomban meglesz az a küzdeni tudás, és ambíció, amely már a múlt héten a Pusztavám ellen is jellemezte a játékunkat, főleg a második félidőben. A támadójátékunk javulóban van, egyre többször kerülünk a kapu elé, de a befejezésekkel vannak még problémáink, és így nehezebbé tesszük magunknak a mérkőzéseket. Ez elsősorban koncentrációs probléma, amelyen megpróbálunk úrrá lenni.

2015., 08.30., vasárnap, 16:30

Mezőfalva (12.) – Sárosd (7.)

Masinka László a Mezőfalva vezetőedzője: — A két szomszédvár találkozója mindig éles meccs szokott lenni, nem lesz ez másként ezúttal sem. Nagyon jó lenne nyerni hazai pályán, mivel az első hazai ez nem sikerült. A csapat együtt van, készek vagyunk erre, természetesen átérzi a társaság, hogy nagyot lendítene a szekerünkön egy siker.

Bicske (16.) – Lajoskomárom (10.)

Nyigri Richárd a Bicske vezetőedzője: — Kis lépésekben haladunk előre, most már eljutottunk odáig a múlt héten, hogy sokáig nyílttá tudtuk tenni a Sárosd elleni mérkőzést, és csak a végén dőlt el a találkozó. Ennek szellemében szorosabb meccset várok vasárnap, nagyon bízom abban, hogy az eddigi rossz sorozatunk véget érhet. Azt azért figyelembe vesszük, hogy továbbra sem mi vagyunk az esélyesek egyik mérkőzésen sem, de a fejlődésünket nézve a pontszerzés reményében lépünk pályára.

Polgárdi Vertikál (11.) – Tordas (9.)

Viktor Ferenc a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: — A csapattal egy új játékrendszert alkalmazunk, és lassan elsajátítják a játékosok ezt. Van egy alapjátékunk, melynek a begyakorlásához időre van szükség, de a lényeg, hogy rengeteg mozgással, kevés érintésszámmal futballozzunk, egy teljesen más, gyorsabb tempóban. A játékosok jól fogadták, de azt tudni kell, hogy ennek elsajátításához nagyon nagy pontosság kell. A Tordas ellen, ha a mi akaratunk érvényesül, akkor meg fogjuk nyerni a mérkőzést, egy jó hazai közönség előtt.

Ercsi (13.) – Szár (15.)

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: — Az első három fordulóban különböző okok miatt nem volt esélyünk a győzelem megszerzésére. Jelen ismereteink alapján azonban úgy néz mi, hogy most erre reális esélyünk van, és mindenféleképpen szeretnék otthon tartani a három pontot.

Martonvásár (4.) – Velence FQL System (1.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: — Mindig nagy várakozás előzi meg az „El Classicot”, a két csapat rendre kiélezett összecsapásokat szokott játszani. Jól rajtoltunk, annak ellenére, hogy erős ellenfélé érkezik hozzánk, mindent megteszünk azért, hogy megszerezzük a három pontot. Nagyon remélem, hogy a csapatból mindenki hadra fogható lesz, és a kisebb sérüléssel bajlódó játékosok is rendbe jönnek vasárnapra.

Puskás FC III (14.) – Iváncsa (3.)

Sípos Zoltán a Puskás III vezetőedzője: — Egyáltalán nem vagyunk könnyű helyzetben, mert három meghatározó játékosom fog hiányozni a hétvégén. Szabó Dánielt legutóbb Martonvásáron, talán túl szigorú ítélettel, de kiállította a játékvezető, Gálos Zoltán családi okok miatt lesz távol, míg Pálfi Milán munkahelyi továbbképzésen vesz részt, így nélkülük vesszük fel a küzdelmet a bajnoki címvédő ellen. Tökéletesen tisztában vagyunk azzal, hogy az Iváncsa nem ebbe az osztályba való csapat. Rettentően kulturált focit játszanak, tele vannak tudatos labdarúgóval, nincs lyuk a csapatukban. Megpróbáljuk a létező legtöbbet kihozni a mérkőzésből, tisztes helytállást várok, egy kicsit meg akarjuk húzogatni az oroszlán bajszát. Igazság szerint a múlt héten is lett volna némi esélyünk, de a kiállítás mellett tíz percen belül kaptunk két gólt, plusz nem kaptunk meg egy jogos büntetőt, és ez megpecsételte a sorsunkat, attól függetlenül, hogy jobb csapattól szenvedtünk vereséget.

Sárszentmiklós (8.) – Pusztavám (6.)

Sárai György a Sárszentmiklós vezetőedzője: — Természetesen győzelmet várok, de a legfontosabb az lenne, hogy a csapat a múlt heti győzelemből erőt merítve végre elinduljon felfelé. Bízom abban, hogy nemcsak eredményességben, hanem a játékban is előre tudunk lépni, és nem utolsó sorban meg kell említenem a helyzetkihasználásunkat, amellyel sajnos eléggé csehül állunk. Persze ehhez szorosan kapcsolódik az is, hogy azok az elemek, amelyeket hétről-hétre gyakorolunk, szeretném, ha szembesülnék velük a mérkőzéseken. Nagyon sok a fiatal játékos nálunk, akik még rutintalanok, ezáltal kapkodóvá válik a játékuk, és így nem jó döntéseket hoznak. Így egy-egy mérkőzésen nagyon nehéz helyzetbe tudjuk magunkat hozni, emiatt van jelenleg négy pontunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!