Foci

2012.06.20. 17:50

Képzelt riport - jegyzet

"Pista, ide figyelj! Tudod, nagy a tét az Eb-n, de neked nem lesz sok dolgod, a keveset meg oldd meg hibátlanul! Alapvonali asszisztens leszel."

Bobory Balázs

"Igen, alapvonali, amely nyugodt szerepkör, ráadásul jó helyről, közvetlen közelről hallgathatod a kapu mögött elhelyezkedő szurkolói keménymagot, amely jó esetben nem a te anyukádat emlegeti. Nem kell sokat futni, a  combizmaid csak akkor lesznek megterhelve, amikor egy-egy  lövésnél a kapufától öt méterre  terpeszállásban kell berogyasztanod és meredten bámulni a labdát, átjut-e a gólvonalon. Ha igen, beszélj  a kis mikrofonodba és jelezd annak a szerencsétlennek, aki helyetted fut tíz kilométert egy meccsen, hogy mutasson középre!
Pista! Ha ezt megoldod, minket ünnepel a világ.  Azt mondják majd, nem kell a videó, öt bíróval  ki lehet védeni a balhét. De ha mégsem, akkor van olyan terv, hogy mind a 22 játékos mellé játékvezetőt rendelünk, hiába gondolja a futballisták kilencvenkilenc százaléka, hogy belőlünk a három is sok...  Pista! Ne szúrj ki a sporttársakkal, mert ha nem figyelsz, az egész bagázs jöhet haza. Hiszen tudod jól: a játékvezetés is (egyre nagyobb) csapatjáték..."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!