Foci

2015.10.05. 10:58

Kiütéses győzelem: nyolcadik bajnoki sikerével a tabella élére tört a Videoton FC II csapata

Sárvár – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 10. fordulójának, Nyugati–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata Vas megyébe látogatott vasárnap délután.

Krebsz András

Sárvár FC – Videoton FC II 0-5 (0-2).

Sárvár, 150 néző, vezette: Barna Gábor.

Videoton II: Kovácsik – Baksa, Bognár, Dobsa (Kiprich 46.), Király – Ács (Schiller 83.), Szekeres – Sejben, Büki (Babolek 86.), Géresi – Paudits. Vezetőedző: Disztl László.

A bentmaradásért küzdő Sárvár egészen a 26. percig jól tartotta magát, ekkor Géresi beadását Paudits fejelte közelről a hazai kapuba, 0-1! Kevéssel a szünet előtt nőtt a fehérvári előny, Büki kiugratása szerencsés körülmények között Paudits elé került, aki a tizenhatos vonaláról, kapásból a hosszú alsóba talált, 0-2!

Nem sokkal a fordulás után Sejben mattolta Osvaldot, 0-3! Ezt követően teljesen felborult a pálya, a vendégek sorra alakították ki helyzeteiket, ám a remeklő sárvári hálóőr bravúrokkal hatástalanította ezeket. A 85. percben aztán Géresi 28 másodperc alatt kétszer is beköszönt, a fehérvári játékos második találatánál remek cselekkel fektette el védőjét és a kapust is, majd könnyedén lőtt a hálóba, 0-5!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!