Foci

2015.07.28. 15:12

A megyei bajnokság rajtidőpontjai

Székesfehérvár - Lassan vége a nyári szabadságolásoknak, és egymás után elindulnak a küzdelmek a különböző bajnokságokban.

Káldor András

A Viszlo Trans megyei I. osztály egységesen augusztus 9-én rajtol, a megyei II. osztályban az OSZ-CAR csoport már augusztus 8-án a Bakonycsernye-Iszkaszentgyörgy, valamint a Kápolnásnyék-Pátka találkozókkal indít, míg a szintén második vonalbeli Agárdi Termálban a hasonló lesz a koreográfia, itt is szombaton lépnek először pályára a csapatok, méghozzá az újonc Besnyő a Baracsot fogadja, a Szabadegyháza, pedig az Enyinggel találkozik. A megyei III. osztályban a Horfer Serleg csoportban szombaton két mérkőzés, a Dég-Sárszentágota és a Kisapostag-Nagyvenyim összecsapások jelentik a nyitányt.

Pákozd-Bodajk októberben
Fotó: Molnár Artúr

Az Aquital Publo csoportban 9-én kezdenek, míg a Simix Üveg Ásvány csoportban egyelőre adminisztrációs okok miatt még nincsenek pontos időpontok. A Plastobo öregfiúk bajnokság 29-én egységesen augusztus indul. Az ISOCONSTRUCT női bajnokságban augusztus 30-án fújnak először sípjukba a játékvezetők. Az utánpótlás bajnokságok közül a Viszlo Trans U 19-es pontvadászat első mérkőzéseire egy időpontban, augusztus 8-án 10-órakor kerül sor. A Thermomaster U 16 kiemelt bajnokság szeptember 6-án, veszi kezdetét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!