Foci

2015.03.22. 14:55

DPASE: küzdöttek, de gólt nem szereztek

Negyedik tavaszi mérkőzését, valamint két kulcsemberét is elveszítette a Dunaújváros PASE NB I-es labdarúgó csapata a Győr elleni hazai bajnokin.

Matók János

Dunaújváros PASE - Győri ETO 0-2 (0-1)

Dunaújváros, 1347 néző. Vezette: Bognár Tamás (Buzás, Horváth).

DPASE: Nagy Hidvégi, Farkas, Szekeres, Csehi (29. Villám) Petneházi, Lázár, Böőr (32. Jakab), Nikházi, Grubjesics (64. Godslove), Orosz. Vezetőedző: Dobos Barna.

Győri ETO: Pogacsics, Bradrovszki, Lang, Lipták, Ibanez Bucsa (73. Pátkai), Windecker, Priso, Koltai (46. Sztevanovics) Rudolf (63. Kamber), Priskin. Vezető-edző: Miriuta László.

A találkozót a hazai csapat kezdte valamivel aktívabban: Petneházi már a 3. percben veszélyeztetett szabadrúgásból, ám 20 méteres lövését védte Pogacsics. Három perccel később Nagy is bemutatott egy bravúrt Priskin próbálkozása után, ám a kezdeti rohamok hamar elhaltak mindkét oldalon. Az első félóra végéhez közeledve komoly bajba került a DPASE: a 29. percben Csehit kellett lecserélni sérülés miatt, majd pillanatokkal később Böőr is lekéredzkedett a pályáról, s közben Windecker közeli fejesével megszerezte a vezetést az ETO, 0-1. Szünet után e-lőbb Nagynak akadt kétszer is dolga, aztán Lipták mentett nagy helyzetben Orosz elől, majd Lang szabadított fel az utolsó pillanatban Nikházi lehetőségénél. A találkozó a 85. percben dőlt el, amikor Pátkai vette be a hazai kaput, 0-2.

- Nagyon szomorúak vagyunk, hogy ismét nem tudtunk gólt szerezni. Most kéthetes szünet következik, mely alatt fel kell készülnünk a folytatásra. Mindent meg kell tennie a csapatnak azért, hogy kilábaljon ebből a helyzetből. Egyértelmű, hogy a győzelemhez gólt kell rúgni. Sajnos az első félidőben hátrányba kerültünk, elől pedig nem volt szerencsénk az elpattanó labdákkal. Azért, hogy ez ne így legyen, a játékosoknak többet kell tenniük fizikailag és technikailag egyaránt. Mindent meg kell tennünk, hogy pontokat szerezzünk, és sikerüljön a bennmaradás - mondta Dobos Barna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!