Foci

2014.08.21. 17:40

Csákvár -Békéscsaba: a kék-sárgák hazai premierje

Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 2. fordulójának nyitányán, az újonc Aqvital FC Csákvár pénteken 19,30-tól a Békéscsabát látja vendégül.

Matók János

A kaposvári vendégszereplés után, ismét egy volt NB I-es múlttal rendelkező csapat, ezúttal a Békéscsaba lesz az NB II-ben újonc Aqvital FC Csákvár vendége pénteken 19.30-tól. Miután ez lesz a kék-sárgák hazai premierje, megkülönböztetett figyelem és érdeklődés kíséri a meccset. Amely nem ígérkezik könnyűnek, hiszen a Békéscsaba az első fordulóban simán elintézte a Zalaegerszeget, az exdebreceni Szilágyi Péter 2 góljával 2-0-ra győzött, de csak azért ennyire, mert a Honvédtől érkező Vólent Roland kihagyott egy büntetőt. A meccs után a csaba vezetőedzője, Zoran Spisljak - akit a foci szerelmesei a DVSC kispadjáról ismerhetnek -

teljes mértékben elégedett volt csapatának játékával.

A csákvári Molnár Tibort (középen) ha beindul, nehéz tartani (Fotó: Molnár Sándor)

A kaposvári vereség ellenére Bognár György, az Aqvital FC Csákvár szakvezetője is dicsérte csapatát, bár megjegyezte, hogy volt azért némi hiányérzete. A heti edzésmunkában ennek kijavításán dolgozott a csapat, valamint azért, hogy megtréfálja, legyőzze a nevesebb riválist.

Az egyértelműen jó hír, hogy az eddig sérült hazai játékosok, így térdműtétje után az NB III-as gólkirály Horváth Roland, aztán Nyilasi Bálint, és Barcsay Márk már bekapcsolódtak a csapat edzésmunkájába, s ha nem is a kezdőcsapat tagjaként, de csereként kivéve Horváth Rolit esetleg pályára léphetnek. A Csákvár célja mint mindig, egyértelműen a győzelem, ebben sokat jelent a szurkolók támogatása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!