Foci

2014.09.21. 19:25

Megye I.: az edző mentett pontot Agárdon

A Viszló Trans megye I-es labdarúgó bajnokság 6. fordulójában magára talált a Mezőfalva, és lépéselőnyre tett szert az Iváncsa.

Ferencz Balázs

Szár–Martonvásár 1-0 (1-0)

150 néző. V.: Nagy L.

Szár: Berki B. – Haász J. (Szekeres), Mecséri, Iváncsik, Boros Z. – Mérten, Szabó T., Fenyvesi Sz., Fenyvesi V. – Juhász A., Németh Z. (Németh R.). V.edző: Lacza Albert.

Martonvásár: Bocs – Hernádi, Czene, Bognár K., Elek (Udvaros) – Hermann (Kővári F.), Szilágyi I.(Németh K.), Magyar B., Bajor B.- Bozsó F., Páncél. Vezetőedző: Patkós Csaba.

Gól: Fenyvesi Sz. (22.).

Kiállítva: Juhász A. (53.).

Jók: az egész hazai csapat, illetve senki.

A 21. percben Németh Z. szabadrúgását Fenyvesi Sz. kapásból a rövid felső sarokba bombázta, 1-0. Szépségdíjas gól volt! A 25. perctől a vendégek birtokolták többet a labdát, de a kapuba betalálni nem tudtak. Az 59. percben Bozsót szerelték gyanús körülmények között a 16-os körül. A 67. percben egy gyors martoni támadásnál az utolsó pillanatban mentett Iváncsik. A 83. percben Fenyvesi Viktor ajtó-ablak helyzetben rosszul találta el a labdát. A 84. percben Czene öt méteres fejesét óriási bravúrral védte Berki. A tíz emberrel hősiesen küzdő hazai csapat megérdemelten tartotta otthon a három bajnoki pontot.

Tordas–Dunaújváros PASE II 0-5 (0-4)

100 néző, V.: Wittner J.

Tordas: Heim – Mezei (Závodszky), Németh J., Lizák, Szép A.- Takács Gy. (Hadnagy), Farkas Zs., Márkus R.(Lábas), Kulin – Barbai (Barabás Márton), Barabás Miklós. Vezetőedző: Csillag Szilveszter.

DPASE II: Cseh T.(Gregorich) – Szauter, Salamon M., Dorogi, Szabó Cs. (Szili Z.) – Szalai T.(Závogyi), Sárközi, Hosszú, Tóth Á. (Kovács Zs.) – Godslove, Sóron (Varga K.). Vezetőedző: Bakos Zsolt.

Gól: Sárközi (6., 52.), Sóron (29.), Szalai T. (36.), Godslove (39.).

Jók: Németh J., Lizák, illetve az egész vendégcsapat.

Lendületesen kezdődött a mérkőzés, a Dunaújváros irányította a játékot. A 6. percben egy felpattanó labdából megszerezte a vezetést a vendégcsapat, Sárközi volt eredményes, 0-1. A 24. percben egy jogosnak vélt tizenegyest nem adott meg a játékvezető a hazai csapat javára. A 29. percben egy lepattanó labda után Sóron 17 méterről kettőre növelte a vendégelőnyt, 0-2. A 36. percben tizenegyesből talált a hazai kapuba Szalai Tamás, 0-3. A 39. percben a Dunaújváros újabb gólt szerzett, az NB I-es csapat tagja, Godslove mattolta Heim kapust, 0-4. Az 52. percben a hazaiak hibájából Sárközi állította be a végeredményt, 0-5.

Mór–Bicske 5-1 (1-0)

150 néző, V.: Wehovszky.

Mór: Rauf T.- Bátki (Joó G.), Hahn, Végvári, Kaszás – Tar B., Németh K., Németh B. (Gárber), Osgyán (Klémán P.) – Klémán M. (Molnár T.), Mayer D. Vezetőedző: Horváth Zoltán.

Bicske: Hanus – Vörös R.(Bodor), Szabó B., Radics Á., Szoldáth D. – Molnár A., Pozsgai, Vörös Z., Busai – Oláh, Földes G. Vezetőedző: Erdész Ferenc.

Gól: Hahn (15., 72.), Mayer (56.), Osgyán (60.), Klémán M.(65.), illetve Pozsgai (52.).

Jók: az egész hazai csapat, Osgyán (a mezőny legjobbja), illetve senki.

A 15. percben Osgyán középre ívelt labdáját a felfutó Hahn okosan fejelte a hosszúba, 1-0. Az 52. percben egy lecsorgó labdából Pozsgai egyenlített, 1-1, míg rá egy percre Földes a kapufát találta el. Az 56. percben formás hazai támadás során Osgyán az alapvonalról Klémán M. elé tálalt, akinek remek átadását Mayer vágta a hálóba, 2-1. A 60. percben Németh K. labdájával Osgyánt hozta helyzetbe, aki okos gólt szerzett, 3-1. A 65. percben Osgyán sarkalásából Klémán M. helyezett a kapu bal oldalába, 4-1. Hahn 28 méteres szabadrúgása a 72. percben védhetetlenül vágódott a kapu jobb oldalába, 5-1.

Kisláng–Sárszentmiklós 3-1 (1-1)

150 néző. V.: Stumpf Kisláng: Ányos P. – Árki (Juhász J.), Rehák V., Simon I., Willerding B. – Fekete A. (Dudar E.), Dudar K., Komlós R., Juhász M. – Paluska L. (Willerding Zs.), Balogh Z. (Lévai). Játékos-edző: Rehák Viktor.

Sárszentmiklós: Farkas Z. – Szabó G., Gráczer B., Kőkuti, Hegedűs Gy. (Gráczer G.) – Tóth Zs., Szabó Sz., Krajcsovics P. (Lajtos), Rozsos (Nagy Á.) – Majláth H. (Varga Cs.), Bezerédi Á. Vezetőedző: Sárai György.

Gól: Juhász M. (18.), Simon I. (80.), Willerding Zs.(86.), illetve Gráczer B. (15.).

Jók: Willerding Zs., Dudar Krisztián, Ányos, illetve, Majláth H., Szabó Sz.

A 19. percben egy vendégbedobás után Szabó Szabolcs fejelt a hazai kapuba, 0-1. A 24. percben egy szép hazai támadásból Juhász M. szorított helyzetből lőtt a kapuba, 1-1. A 34. percben Juhász M. szaladt el a jobb szélen, beadott, de Balogh a kapufára fejelt. A 80. percben gyönyörű hazai támadás végén Simon István kényszerítőzött Dudar Ervinnel és a kapuba gurított, 2-1. A 86. percben Dudar Ervin szabadrúgása megpattant, Willerding Zsolt csapott le rá a leggyorsabban és a hálóba helyezett, 3-1.

Mezőfalva–Dunafém-Maroshegy 3-1 (3-0)

120 néző. V.: Nagy Károly.

Mezőfalva: Papp Z. – Bartus K., Huber, Bozóki D., Rottmann (Mekota B.) – Balázs, Benczik Zs. (Bozoki M.) , Boros B. (Márok), Móricz – Szepesi, Váradi (Csuka). Vezetőedző: Masinka László.

Dunafém-Maroshegy: Skultéti A. – Dopuda, Skultéti L. (Bencze), Trampler K., Pongrácz G. – Gelencsér, Bernáth T., Lelkes M., Orgován – Andrási (Pálinkás), Farkas R. Vezetőedző: Nahóczky Attila.

Gól: Balázs (10., 20., 44.), illetve Farkas R.

Jók: Balázs, Bartus, Rottmann, illetve Bencze, Gelencsér, Bernáth T.

A 10. percben egy mezőfalvi szögletből Benczik beívelésére Balázs Sanyi emelkedett ki a kapu előtti tömegből. Fejesével hamar előnyhöz jutottak a hazaiak, 1-0. Alig 10 perccel később a 16-os magasságában végezhetett el szabadrúgást Szepesi, a beívelést újra Balázs csípte el, aki ezúttal is eredményes volt, 2-0. A félidő vége előtt nem sokkal ismét szabadrúgásból fejelte saját maga és csapata harmadik gólját Balázs Sándor. A szünet után hiába igyekeztek a vendégek, csak egy szépítő gólra jutott az ébredésből. Farkas Richárd mentette a maroshegyi becsületet. A Mezőfalva 5 sikertelen forduló után győztesként hagyhatta el a játékteret. A hazai gárda nyugodt, összeszedett játékkal tartotta otthon a három pontot.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Polgárdi Vertikál 1-1 (0-0)

100 néző, V.: Domak Á.

Gárdony: Wittner – Léki (Hári), Pribék P., Hushegyi, Janovics – Dombi (Jung M.), Kiliti (Lendvai T.), Meggyes D. (Zimmerman T.), Farkas G.(Kummer M.) – Takács V., Sowunmi A. Vezetőedző: Zimmerman Tamás.

Polgárdi: Pirik – Csizmadia Sz., Hart, Tanárki M., Csizmadia G. – Jámbor Cs., Kosztolányi B. (Hencz), Tóth P.(Nyakas I.), Petruska D.- Borbás L., Farkas D. Vezetőedző: Beszédes Sándor.

Gól: Zimmerman T.(94.), illetve Csizmadia G. (80.).

Jók: Wittner, Meggyes, Sowunmi, illetve Borbás, Pirik.

A mérkőzés folyamán nagy ziccereket hagyott ki a Gárdony csapata. A Polgárdi beállt a saját kapuja elé, kontrákra épített, így a hazaiak sokáig meddő mezőnyfölényben játszottak. Aztán Dombi jobb felső sarokba tartó lövésénél Pirik nagyot védett, majd Takács vezette egy védő szorításában a kapusra a labdát, aki ismét jó ütemben jött ki a kapujából. Ezután egy vendégszabadrúgást hárított Wittner bravúrral. A második félidőben is tovább irányított a Gárdony, Meggyes kapufát talált. A tétovázó védők között Petruska lecsapott a labdára, Wittner nagyot védett. A 80. percben egy szöglet után kétszer is röviden szabadítottak fel a hazaiak, Csizmadia G. vissza akarta ívelni a labdát, de lecsúszott a lábáról és a felső sarokban kötött ki, 0-1. A 94. percben egy baloldali szögletre a csereként beállt edző, Zimmerman érkezett jókor, és közelről kiegyenlített, 1-1.

Puskás FC II–Ercsi 1-8 (0-2) 150 néző.

V.: Jakab Z.

Puskás FC II: Zelena – Sipos Z., Keresztesi R. (Nagy B.), Beke N., Farkas J.(Sebján) – Hajdú (Turán), Csatlós (Ábrahám), Gálos Z., Heitler – Gajdos G., Tóth A. (Szilágyi T.). Játékos-edző: Sipos Zoltán.

Ercsi: Bongó – Kanyó R., Rapai R., Neuvert, Drapcsik – Bakos L. (Szeles), Balaskó I. (Nagy B.), Flórián Á. (Cseppen Á.), Ivacs G.- Tamon (Bendák), Sárdi (Laczkó). Vezetőedző: Gróf András.

Gól: Farkas J. (56.), illetve Sárdi (23., 53., 60., 79.), Balaskó I. (42.), Bendák (85., 88.), Ivacs G.(90.).

Jók: Gálos, Csatlós, illetve az egész hazai csapat.

Az első félidőben a Puskás FC II méltó partnere volt a jó formában futballozó Ercsinek, aztán a második félidei játéka alapján ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott a vendégcsapat. A hazaiak rendre kihagyták helyzeteiket, majd az Ercsi könyörtelenül kihasználta az adódó lehetőségeit. 1-3-nál még rohamot indított a Puskás, de az Ercsi megkontrázta őket, és eldöntötte a mérkőzést.

Velence Bericap–Iváncsa 1-3 (1-2)

400 néző, V.: Rózsa József.

Velence Bericap: Puhnyák – Boda B., Molnár V., Kovács K., Dukon – Csikesz Z. (Szalai P.), Galaczi J., Tóth A. (Gál D.), Király J. – Totsche, Kovács N. Vezetőedző: Pavlik József.

Iváncsa: Boldog – Facskó, Nagy A.(Bartha T.), Berényi (Schäffer), Sinka R. – Aradi, Mondovics D. (Kamocsa P.), Csikesz P., Márki D.(Pregitzer) – Balogh L., Jankovics. Vezetőedző: Miskovicz Bálint.

Gól: Király J. (33.), illetve Balogh L.(17.), Mondovics D. (20.), Nagy A. (64.).

Jók: senki, illetve Aradi, Nagy A., Márki, Kamocsa.

A 15. percben egy előrevágott labda ívét Puhnyák kapus nagyon rosszul számította ki, Balogh L. köszönte, és az üres kapuba bólintotta az Iváncsa vezető gólját, 0-1. A 20. percben egy védelmi hibát használtak ki a vendégek, Molnár Viktor az ötös sarkán belefordult emberébe, a lecsorgó labdát Mondovics könyörtelenül vágta a hosszú sarokba, 0-2. A 33. percben egy hazai szögletet követően Boda labdájára Király János jó ütemben érkezett, és mindenkit megelőzve négy méterről a léc alá bólintott, 1-2. A 39. percben Kovács K. 17 méteres szabadrúgását a vendégkapus a jobb kapufa mellől ütötte szögletre. Az 55. percben Szalai Pál betört a 16-oson belülre, a Boldog szabálytalanul szerelte, de a játékvezető sípja néma maradt. A 63. percben Kamocsa remekül ment el a bal oldalon, beadásába Nagy Attila piszkált bele, ami Kovács K.-on megpattant, és a hálóba gurult, 1-3. A 77. percben Kaamocsa elrobogott a baloldalon, 17 méterről leadott lövése a bal kapufáról a hazai kapus ölében halt el. Az Iváncsa minden csapatrészben felülmúlta ellenfelét és megérdemelten vitte el a pontokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!