Foci

2015.04.29. 12:23

Megyei I.: Rangadó rangadó hátán, több csapat is hatpontos meccset játszik

Székesfehérvár - A 25. fordulóban több csapatra vár kemény erőpróba, minden fronton rangadókkal tarkítva.

Káldor András

Május 2. 17.00

Ercsi (9.)-Bicske (16.)

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: – Nem téveszt meg bennünket, hogy a bicskeiek az tabella utolsó helyén állnak. Ugyanúgy készülünk ellenük, mint két héttel ezelőtt a Mór ellen. Az utóbbi két mérkőzésen eredményesen játszottunk, ezt szeretnénk folytatni.

Martonvásár (8.)-Puskás A. FC. II (13.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: – Még sok bennem a kérdőjel, stabil kezdőjátékosok estek ki, sok a sérültünk, Udvaros Zsolt mellett Elek Arnoldra sem számíthatok, és van eltiltottunk is Hermann Tamás személyében. Még nem tudom, hogy állunk ki, megint a fiatalokhoz kell nyúlnom, ami nem probléma, meg kell oldaniuk a feladatot. Minden mérkőzés nehéz nekünk, ettől függetlenül győzelmet várok.

Iváncsa (1.)-Tordas (10.)

Miskovicz Bálint az Iváncsa vezetőedzője: – Bízom abban, hogy a csapatból nem sokat vesz ki a Magyar Kupa mérkőzés. A bajnokság megnyerése szempontjából nagyon fontos, hogy a Tordas ellen begyűjtsük a három pontot. Kemény összecsapás lesz, de az esélyek egyformák

Május 3. 17.00

Szár (11.)-Velence-Bericap (2.)

Lacza Albert a Szár vezetőedzője: – Az esélytelenek nyugalmával készülünk, a Velence a mérkőzés esélyese. Természetesen nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára, megpróbáljuk megrángatni az oroszlán bajszát. Az, talán könnyebbséget jelenthet, hogy a Velence a Magyar Kupában még érdekelt, bár a két csapat között a játékerőben elég nagy a különbség. Titokban bízom a pontszerzésben.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (6.)-Mór (3.)

Zimmermann Tamás a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: – Egyértelműen rangadó lesz, két jó formában levő csapat találkozik egymással. Nevezhetjük akár hatpontos meccsnek is, mert győzelem esetén akár az ötödik helyre is odaérhetünk Az dönt majd, hogy ki tudja jobban kihasználni azt a kevés lehetőséget, amely adódik a kapuk előtt. Bízom abban, hogy a mi csapatunk lesz az. Van néhány sérültünk, akik lassan felépülnek, de bárki lép tőlünk pályára annak kötelező a győzelemre törnie, főleg hazai pályán.

Dunaújváros PASE II (4.)-Sárszentmiklós (5.)

Bakos Zsolt a DPASE vezetőedzője: – Csaptunk feljövő formában van, jól futballoztunk az elmúlt hétvégéken. Nehéz mérkőzést játszottunk Sárszentmiklóson, ahol győzni tudtunk, tisztelve az ellenfelet célunk hazai pályán a három pont begyűjtése. Kétségtelenül ez egy igaz rangadó, hatpontos meccs lesz. Sajnos igen sok pontot elhullajtottunk, mert nem mindig tudtunk az elképzelt összeállításban felállni, voltak mindig hiányzóink. Amennyiben azok a pontok most meglennének, minden bizonnyal szorosabb lenne a tabella első harmada. Reménykedünk abban, hogy talán még a harmadik helyre oda tudunk érni.

Küzdelmes mérkőzésre számíthat a fehér mezes Polgárdi. Fotó: Koppán Viktor

Polgárdi Vertikál (7.)-Mezőfalva (12.)

Beszédes Sándor a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: – Az előző mérkőzésen a Szár ellen jól és fegyelmezetten játszott a csapatom, és ehhez csak gratulálni tudok nekik. Nagyon szeretném, hogy vasárnap is legalább ilyen hozzáállással, és lelkesen futballozzanak. A Mezőfalva egy olyan csapata, amely hasonló erőket képvisel, mint mi, és egyáltalán nem lefutott ez a mérkőzés, függetlenül attól, hogy a két csapat hol foglal helyet a tabellán. Annál is inkább, hogy a Mezőfalvának még jobban kellenek a pontok, mint nekünk, de ettől függetlenül jó mérkőzést várok, és győzelemnek szeretnénk a végén örülni.

Dunafém-Maroshegy (15.)-Kisláng (14.)

Gelencsér Tibor a Dunafém-Maroshegy edzője: – Megpróbálunk ugyanolyan elánnal küzdeni, mint legutóbb, de sajnos sok variálási lehetőségünk nincs, mert van eltiltottunk, és van olyan, aki munkahelyi elfoglaltság, valamint sérülés miatt nem lehet ott a csapatban. Akik azonban ott lesznek, azoktól elvárjuk, hogy százszázalékosan koncentráljanak, illetve betartva a megbeszélteket megnyerjük a mérkőzést.

Magyar Kupa

Négy mérkőzéssel folytatódott a Magyar Kupa küzdelemsorozata.

Az 5. forduló eredményei:

Nagylók-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő

Tordas-Velence-Bericap

Szabadegyháza-Martonvásár

Iváncsa-Sárszentmiklós

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!