Foci

2015.06.30. 15:14

Megkezdte a felkészülést a Csákvár

Lovasberény - Kedden megkezdte a felkészülést a 2015/16-os NB II-es idényre az Aqvital Csákvár labdarúgó csapata.

Ferencz Balázs

Az előző másodosztályú pontvadászatot 12. helyen záró Csákvár együttese a centerpályát kímélve Lovasberényben készül a következő szezonra. Az első héten napi egy edzéssel hangolódik a csapat, majd a jövő héttől már edzőmérkőzések is színesítik a felkészülést. Bognár György szakmai igazgató, és Toldi Gábor vezetőedző irányítása alatt formálódik az együttes, melyből többen is távoztak, de a keret nagy része együtt maradt. Milinte Árpád Dunaújvárosban kapusedző lesz, Gajdos Zsolt Szolnokon folytatja, Varga Zoltán pedig Velencére igazolt. Több próbajátékost is tesztel a klub a felkészülés alatt, hiszen kapust, bal oldali védőt, és csatárt is szeretnének szerződtetni a sárga-kékek. Racskó Roland azonban már biztos, hogy Csákváron kergeti a labdát a soros bajnokságban. A 26 éves belső védő Szolnokon játszott legutóbb, de nem ismeretlen számára a csákvári közeg, hiszen már szerepelt a Vértes lankái között.

A csákváriak jövő szerdán Tatabányán lépnek pályára, majd szombaton Szlovákiában a Guta együttesével meccselnek. A PAFC II-vel 15-én, 18-án a Dunaújvárossal viaskodik a Csákvár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!