Foci

2015.08.22. 18:25

Nagy csatát nyert meg a Puskás

Fontos három pontot szerzett a Puskás Akadémia csapata a Vasas ellen az OTP Bank Liga 6. fordulójában.

Káldor András

Puskás Akadémia FC - Vasas FC 1:0 (0:0).

Felcsút, 2081 néző.

Vezette: Bognár T. (Lémon, Georgiu).

Puskás A.: Pogacsics Fiola, Fodor F., Kelic, Dinjar Bacelic-Grgic, Márkvárt (67., Polonkai) Pauljevic, Sallai R., Pekár Lencse (76., Tischler). Vezetőedző: Robert Jarni.

Vasas FC: Nagy G. Grúz, Debreceni,T. Pajovic, Hangya Vida, Adamovics (66., Vukaszovics), Berecz (73., Czvitkovics), Lázok Ubiparip (79. Novák), Remili. Vezető-edző: Simon Antal.

Akár már az 1. percben megszerezhette volna a vezetést a hazai csapat, Nagy Gergely a 16-oson kívül tudta csak megkaparintani a labdát, a jogosan megítélt szabadrúgást Márkvárt Dávid passzolta középre, és az érkező Fiola Attila 12 méterről rúgta a keresztléc fölé. Utána azonban a Vasas sorra vezette a veszélyes akciókat, és egyáltalán nem álltak be védekezni. A Puskás AFC a félidő közepe táján átadta a területet, a Vasas próbált élni ezzel, bár a gyors hazai kontratámadások több zavart is okoztak. A 39. percben aztán meghűlt a vér a felcsúti szurkolók ereiben, Remili Mohamed száguldott el a bal szélen, hajszálpontos centerezését a jó ütemben a támadást kísérő Vida Máté a kapu előtt ellőtte, Vojo Ubiparip, pedig centikkel késett le a labdáról.

A szünet után sem változott a játék képe, csupán a gól hiányzott. A 63. percben Lencse László közel járt hozzá, Branko Pauljevics alapvonalról visszapasszolt labdáját lőtte centiméterekkel a jobb sarok mellé. Több mint húsz perc múlva viszont Pekár László betalált, és megszerezte harmadik idénybeli találatát. A 86. percben a 16 méterről Stipe Bacelic-Grgic lőtt kapura, Nagy Gergely kiütötte Pekár elé, aki 8 méterről, az üresen maradt kapuba emelte a labdát 1:0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!