Foci

2016.05.19. 14:05

Megye I.: nagy harc a negyedik helyért

A 28. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságában. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük esélylatolgatásra.

Káldor András

Május 21., szombat, 17.00

Ercsi (4.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (5.)

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: - Két azonos pontszámmal rendelkező csapat találkozik egymással, a végeredmény nagyban befolyásolja majd a negyedik, ötödik, hatodik hely sorsát. Az elmúlt héten váratlan vereséget szenvedtünk Mezőfalván, bízom benne, hogy a héten sikerült rendezni a sorokat, és megszerezzük a három pontot. Teljes kerettel készülünk arra, hogy megszilárdítsuk helyünket a tabellán.

Mór (3.)-Sárosd (9.)

Horváth Zoltán a Mór vezetőedzője: - A megyében az egyik legerősebb játékosállománnyal rendelkező csapat lesz az ellenfelünk, és nem téveszt meg bennünket, hogy a Sárosd nincs előrébb a tabellán. Örülök annak, hogy az utóbbi időben összekapták magukat, és bennmaradtak - nem véletlenül mondom, mert odavalósi vagyok. Problémánk annyi, hogy ebben a bajnokságban még egyetlen egyszer nem álltunk fel úgy, ahogy kell. A Velence ellen sem játszottunk rosszul, a szurkolók azt mondták, hogy jó csapatunk van, ettől függetlenül a szimpatikus vesztes szerepéből elegünk van.

Május 22., vasárnap, 17.00

Iváncsa (1.)-Polgárdi Vertikál (15.)

Miskovicz Bálint az Iváncsa vezetőedzője: - Remélem, hogy ezt a meccset is megnyerjük, mert ahhoz, hogy eljussunk a célunkhoz, az NB III-as osztályozóig minden mérkőzésen győznünk kell, nem szabad botlanunk. Nagy valószínűséggel a Velence sem veszít már pontokat, és ez által nem lehet más választásunk, csak a győzelem. Remélem, hogy a csapat is úgy fog hozzáállni, mert az osztályozóhoz nagyon kell a három pont!

A 23 gólos iváncsai Berényi Balázs (9) növelheti góljai számát

Egyedül Egejuru Godslove Ukwuoma bajlódik kisebb sérüléssel a térdén, de rajta kívül mindenki egészséges, és hadra fogható.

Pusztavám (16.)-Lajoskomárom (13.)

Kocsis Jenő a Pusztavám vezetőedzője: - Még matematikailag van esélyünk a bennmaradásra, a fiúknak a becsületükért kell harcolniuk, és becsületből le kellene győzni a Lajoskomáromot. A csapat megmutatta, megvan benn a képesség, hogy bárkivel fel tudja venni a kesztyűt, csak az a kérdés, hogy akarják-e, vagy sem? Mindenképpen nyerni akarunk, én bízom a sikerben, bár akkor lehet, hogy magunkkal rántjuk ellenfelünket is.

Martonvásár (6.)-Bicske (11.)

Patkós Csaba a Martonvásár vezetőedzője: - Odaérhetünk ugyan a negyedik helyre, de én mindig csak egy meccsre készülök, és nem számolgatok. Persze örülnénk, ha minél előrébb végeznénk. Nem lesz könnyű dolgunk, a Bicske jelentősen átalakult, teljesen más lett a csapatuk az őszhöz képest, tele vannak volt NB II-es, és NB III-as játékossal, ám ettől függetlenül nekünk csak egy célunk lehet, hogy nyerjünk a hétvégén. Egyedül Molnár Attila játéka kérdőjeles, ő a hétvégén megsérült Polgárdiban, de a többiekre számíthatok.

Szár (14.)-Tordas (10.)

Lacza Albert a Szár vezetőedzője: - Égetően szükségünk lenne ezen a mérkőzésen a három pontra! A múlt héten az első félidőt átaludtuk Lajoskomáromban, a második félidőben nyújtottakkal már elégedett lehettem. Ha ezt a játékot tudjuk folytatni, és produkálni a Tordas ellen is, akkor ezt a mérkőzést megnyerhetjük. Mivel a Polgárdi Iváncsára utazik, véleményem szerint, akkor elkerülhetünk abból a zónából, amely a csapat kiesését jelentheti. A jelenlegi állás szerint Géber Ákosra nem számíthatok, a többiek még nem jelezték, hogy bármilyen problémájuk lenne, és hiányoznának. Kiállított, és sárga lapos játékosunk nincs.

Puskás AFC III (12.)-Mezőfalva (8.)

Sípos Zoltán a Puskás AFC III vezetőedzője: - A múlt hétvégén nem játszottunk rosszul Bicskén, az eredmény nem tükrözte azt, ami a pályán, történt, abszolút nem játszottunk alárendelt szerepet. Próbáljuk a maximumot kihozni a mérkőzésből, természetesen győzni szeretnénk. Közel azonos szintű, képességű csapatok találkoznak, ha az akaraton múlik, azzal nem lesz gond. Nagyon remélem, hogy nyerni tudunk a jó passzban levő Mezőfalva ellen, de otthon erősebbnek tűnnek, mint idegenben.

Sárszentmiklós (7.)-Velence FQL System (2.)

Sárai György a Sárszentmiklós vezetőedzője: - Nem vagyunk jó passzban, ugyanaz a helyzet, mint néhány héttel ezelőtt. Nehéz lesz ebből kijönni, bár a Velence ellen nem sportszakmai dolgok fognak dönteni, hanem jellembeli kérdések. Minden játékos magáról egyfajta képet adhat, főleg egy olyan csapat ellen, amely a bajnoki címre tör. Nyilván jó mérkőzést tudunk játszani, ha összeszedjük magunkat. Amennyiben azonban úgy állunk hozzá, ahogy mostanában szoktunk, akkor nagy zakót kapunk.

A Versenybizottság a hiánypótlások beérkezése után a 2016/17. évi Megyei I. osztályú bajnokságra az alábbi csapatok licenc kérelmeit hagyja jóvá:

Aba-Sárvíz, Baracs, Bicske, Ercsi, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő, Lajoskomárom, Martonvásár, Mezőfalva, Mór, Pátka, Polgárdi, Puskás AFC III, Pusztavám, Sárosd, Sárszentmiklós, Szár, Tordas, Velence.

A jelenlegi Megye I-es mezőnyből az Iváncsa kivételével, amely NB III-as licencet kért, és megkapta minden csapat kérelmet nyújtott be a jövő évi Megye I-es indulásért. A megye kettőből három csapat adott be kérelmet: a Pátka, a Baracs, valamint az Aba-Sárvíz csapata.

 




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!