Foci

2015.08.22. 19:21

NB II: Kikapott a Csákvár

Csákvár – A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában a Csákvár csapata a Szigetszentmiklós együttesét látta vendégül szombat este.

Krebsz András

Aqvital FC Csákvár – SZTK-Erima 2-3 (1-0)

Csákvár, 400 néző, vezette: Botló Béla.

Csákvár: Gróf – Wild(Oldal 75.), Szalai, Racskó, Baranyai – Bakos, Kocsis, Hajdú – Mihály(Bartos 85.), Molnár T., Molnár Cs. Vezetőedző: Toldi Gábor.

SZTK: Sánta – Puskás, Hevesi-Tóth(Kovács J. 55.), Bora, Gulyás – Domokos, Barna – Balázs R., Nagy O., Kollega(Szabó B. 60.) – Vólent(Szepessy 75.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.

A szezont meglehetősen jól kezdő, ám csapatkapitányát nélkülözni kényszerülő Aqvital FC a legutóbb Szolnok ellen elvérző Szigetszentmiklós legyőzésével igyekezett megőrizni első helyét a tabellán. A találkozó 17. percében közel jártak a hazaiak a vezetés megszerzéséhez, Kocsis csúsztatása után Molnár Csaba az ötösön belülről azonban nem tudott a kapuba találni. Nem sokat bosszankodhatott a csákvári publikum, Mihály Dávid két perccel később remek szabadrúgással nyitotta meg a gólok sorát, 1-0! A másik oldalon előbb Puskás tornáztatta meg Grófot, majd Kollega az ötös sarkáról ígéretes helyzetben csúnyán célt tévesztett.

Fordulás után kalandos körülmények között szerzett találattal egyenlített a vendég gárda, a csereként pályára lépő Kovács János egy keresztlécről felpörgő labdát a kapu torkából fejelt a hálóba, 1-1! Szinte a középkezdést követően visszavette az előnyt a Csákvár, Bakos Szabolcs pontrúgása Sánta előtt pattant le, a játékszer érintés nélkül került a zöld-feketék hálójába, 2-1! A gólzápor itt nem ért véget, öt perc elteltével ismét döntetlen állást mutatott az eredményjelző, Gulyás Máté gyakorlatilag lemásolta Mihály szabadrúgásgólját, 2-2! A 74. percben aztán megszületett az összecsapás egyetlen nem pontrúgás után esett találata: Nagy Olivér beadása megzavarta a csákváriak védelmét, a játékszer érintés nélkül talált utat a sárga mezesek kapujába, 2-3!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!