Foci

2015.03.22. 17:54

NB III: döntetlen a listavezető ellen

Székesfehérvár – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 19. fordulójának, Közép–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata a Vác együttesét fogadta a centerpályán vasárnap délután.

Krebsz András

Videoton FC II – Vác FC 1-1 (0-0)

Sóstói Stadion, 150 néző, vezette: Botló Béla.

Videoton II: Gyánó – Baksa, Kiprich, Dobsa, Király – Kocsis(Paudits 87.), Bognár – Sejben(Barcsay 77.), Vallejos(Cseszneki 57.), Géresi – Havasi. Vezetőedző: Bíró Imre.

Vác: Palásthy – Tóth G., Pallagi, Szeleczki, Milkó – Rása(Kószás 70.), Gulyás – Fábri(Greff 59.), Pölöskei, Zsolnai – Magos. Vezetőedző: Csank János.

Alaposan bekezdtek a csapatok, rögtön az első percben Vallejos került óriási ziccerbe, a hazaiak játékosa azonban gyengén kivitelezett gurítással rukkolt elő, nem sokkal később egy váci szöglet után a lecsorgó labdát Pallagi vágta fölé az ötösről. A félidő hajrájában Tóth Gergely 15 méterről eleresztett lövését Gyánó bravúrral tolta szögletre.

A fordulás után megszerezte a vezetést a fehérvári alakulat: a 67. percben Havasi kapott remek labdát középen, a támadó higgadtan elfektette a vendégek hálóőrét, majd az üres kapuba passzolt, 1-0! Az előnyt azonban nem sikerült megtartani, a 84. percben tetszetős vendég kontra végén Greff jobboldali lapos beadását a hosszún érkező Magos az ötösről a rövid alsóba lőtte, 1-1!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!