Foci

2015.11.23. 14:39

NB III: siker a zárórán

Zalaegerszeg – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 17. fordulójának, Nyugati–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata Zala megyébe látogatott vasárnap délután.

Krebsz András

Tarr Andráshida SC – Videoton FC II 0-2 (0-0)

Andráshida, 200 néző, vezette: Juhász Bálint

Andráshida: Horváth M. - Török(Kalamár 78.), Polareczki, Mavolo, Major, Szegleti, Tóth L., Horváth T., Pesti(Baráth 50.), Balla, Pajor(Varga M. 61.). Vezetőedző: Dobos Sándor.

Videoton II: Gyánó – Kónya, Bognár, Gulyás, Király – Ács(Babolek 88.), Kiprich – Schiller, Büki(Valkovszki 91.), Kókány(Véninger 81.) – Paudits. Vezetőedző: Disztl László.

Az elmúlt két bajnoki fellépésén magabiztosan diadalmaskodó fehérvári fiatalok az eddig hazai pályán még veretlen Andráshida otthonából is szerettek volna pontokkal távozni, azonban kis híján már az első percben hátrányba kerültek a piros-kékek: egy hazaadásnál a rossz talaj megtréfálta Gyánót, azonban a kapufa kisegítette a hálóőrt. A 33. percben a másik oldalon Horváth Márton fohásza is célba ért, ugyanis Büki Baltazár ballábas tekerése a felső lécen csattant.

A fordulást követően hamar eldöntötték a találkozót a vendégek: az 55. percben Kiprich lekészítése után Bognár Bence helyezett lövése a bal alsóban kötött ki, 0-1! Nem sokkal később Kiprich kiosztotta második gólpasszát is: a jobb szélen felfutó, gólkirályi címért is versenyben lévő Paudits Patrik jobb külsővel, remekül csavart félmagasan a hosszú sarokba, 0-2! Ezt követően könnyedén megőrizték előnyüket Gulyás Gergőék, a Videoton II. februárban, Dorogon kezdi meg a tavaszi szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!