Foci

2014.09.19. 12:06

PAFC: rangadó a Pápa ellen

Szombaton 20.30-kor a felcsúti Pancho Arénában rendezik az OTP Bank Liga 8. fordulójának aznapi záró mérkőzését, melyen a Puskás Akadémia FC a Lombard Pápa Termál FC csapatát fogadja. Igazi rangadó vár a csaptokra!

Káldor András

Most vagy soha! Ez lehetne röviden a mottója a Puskás Akadémia Pápa elleni összecsapásának, és ez egyáltalán nem véletlen, hiszen fennállása óta először a tabella utolsó, 16. helyéről várja a bajnokit a felcsúti gárda. Sokan már megkongatták a vészharangokat a csapat felett, ám főszereplők, a gárda játékosai egyöntetűen állítják, hogy ki fognak mászni a gödörből.

Polonkai Attila csapatkapitány rutinos, sok csatát megélt játékosként várja a találkozót. — Biztos, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, mivel a Pápának is legalább akkora szüksége van a három pontra, mint nekünk Célunk nem lehet más, mint a győzelem. Nagy valószínűséggel ellenünk is stabilan védekeznek, az biztos, hogy a támadójátékunkra hárul majd a nagyobb teher. Igaz, hogy rosszul indult a szezon, de több olyan csapattal is játszottunk, amelyek versenyben vannak a bajnoki címért, így nyugodtan mondhatjuk, hogy igazán most indul számunkra a bajnokság, most jönnek majd azok a meccsek, ahol be kell gyűjtenünk a győzelmeket.

Lencse László, aki tavaly az éles lövészek között az élmezőnyben végzett, idén eddig csupán kétszer volt eredményes. — Most nem szabad mellébeszélni, számunkra csak és kizárólag a győzelem elfogadható! Nagyon szervezetten védekezik a Pápa, és ebből próbálnak gyorsan kontrázni, kétségtelen, hogy nem lesz egyszerű feltörni a védelmüket. Ha mi szerezzük meg az első gól, akkor mindenképpen könnyebb dolgunk lehet.

Benczés Miklós vezetőedző egyáltalán nincs könnyű helyzetben, megpróbálja azonban kellőképpen feltüzelni tanítványait a rangadóra. — Minden meccs sorsdöntő számunkra, de ez a kilencven perc most kiélezettebbnek tűnik. Nagyon fontos három pont sorsa fog eldőlni ezen a hétvégén, ráadásul a Pápa markáns arcát mutatta eddig. Kellemetlen ellenfél, nehéz lesz ellenük, csak a győzelemmel lehetünk elégedettek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!