Foci

2014.10.23. 07:55

Pörgetné a játékot az Iváncsa gárdája

Székesfehérvár - A Viszló Trans megye I-es labdarúgó bajnokság 11. fordulója előtt a pályaválasztók edzőit kértük fel az esélyek latolgatására.

Ferencz Balázs

Okt. 25. szombat, 14.30:

Ercsi (6.)- Sárszentmiklós (9.) Gróf András, az Ercsi vezetőedzője: - Két újonc, és hasonlóan szereplő együttes találkozik, biztos vagyok abban, hogy ez a meccs is kiélezett küzdelmet hoz majd. Hazai környezetben szeretnénk nyerni. Minden eltiltott játékosunk visszatér, nagyobb a variációs lehetőségünk.

Martonvásár (11.) -Kisláng (8.) Patkós Csaba, a Martonvásár vezetőedzője: - Nagyon masszív, erős csapat a Kisláng. Nehéz meccs vár ránk, mert hullámzó a teljesítményünk, egyszer nagyon jó játékkal rukkolnak elő a srácok, utána gyengébben szerepelnek. Nagy szükségünk van a győzelemre, remélem, jó állapotban leszünk. A keret nem olyan bő, hogy könnyedén váltogatni tudnék, azonban nem kérdés, hogy a győzelem a célunk hazai pályán.

 

Okt. 26. vasárnap, 13.30:

Mór (4.)- Dunafém-Maroshegy (16.) Horváth Zoltán, a Mór vezetőedzője: - Azt szeretném látni a Dunafém ellen a csapattól, amit az elmúlt hétvégén is láttam. Sok a fiatal játékosunk, fel kell nőniük a feladathoz. A legtöbb gólunkat egy védekező középpályás rúgta eddig, ami egy részről dicséretes: úgy tűnik, hogy mindenki kiveszi a részét a támadásból. Azonban nem ártana előre két gólerős csatár. Jól dolgoznak a srácok, és ha fejben nem lesz probléma, akkor a pályán sem lehet gond.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (5.) -Tordas (12.)

Zimmerman Tamás, a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: - Nehéz mérkőzés lesz a Tordas elleni, de minden meccs nehéz idén. Ezzel nagyon sok csapat így van, születnek meglepő eredmények a bajnokságban. Bízom benne, hogy az a plusz, ami hiányzott a játékunkból az előző találkozón, az a hétvégén meglesz. A helyzeteinket és a lehetőségeinket nagyobb koncentrációval kell kezelnünk, és ki kell tudnunk használni az adódó sanszokat.

Iváncsa (1.)- Bicske (15.)

Miskovicz Bálint, az Iváncsa vezetőedzője: - A múlt hét végén Tordason rosszul játszott a csapat az első félidőben. Nem kaptuk meg azt a bizonyos józanító pofont, mert végül szoros csatában nyerni tudtunk. Általában életük játékát próbálják nyújtani az ellenfelek az első félidőben, felszívják magukat, taktikailag jól felkészülnek, ezért maradnak el a gólok többnyire az első játékrészben. Jól játszanak ellenünk az ellenfelek. Csakis a győzelemben tudunk gondolkodni a Bicske elleni találkozón, és szeretnénk feledtetni a elmúlt heti lagymatag játékot. Mondovicsot megműtötték, Facskó pedig kisebb sérüléssel bajlódik, de pótolni tudjuk őket, hiszen a cserék jól szállnak be mindig.

Mezőfalva (10.) -Velence Bericap (2.) Masinka László, a Mezőfalva vezetőedzője: - Nehéz meccsre számítok, a Velence élcsapat a megye I-ben. Remélem, hogy a hétvégéhez képest javul a hozzáállásunk és pontot, vagy pontokat tudunk itthon tartani. A Polgárdi elleni vereség alkalmával úgy éreztem, hogy a srácok a jó sorozatot magunk mögött tudva egy könnyebb meccsre számítanak, és nem koncentráltak eléggé. Ebben az osztályban a hozzáállás és a motiváltság sok mindent kiegyensúlyozhat, erre számítok vasárnap is.

Szár (13.)- Puskás FC II (14.) Lacza Albert, a Szár vezetőedzője: - A tabellán mögöttünk áll a Puskás II, így győzni szeretnénk. Ebben a bajnokságban a hazai pálya mindig jó ómen volt számunkra, nem szeretnénk ezt a jó sorozatot megszakítani. A Puskás jó szériában van, de nem lehet más a célunk, mint a három pont otthon tartása, amivel fel tudnánk zárkózni a középmezőnyhöz. A csapatban mindenki egészséges, ezért bizakodó vagyok.

Dunaújváros PASE II (3.) -Polgárdi Vertikál (7.)

Bakos Zsolt, a Dunaújváros PASE II vezetőedzője: - Egy acélosnak tűnő Polgárdi érkezik hozzánk, de szeretnénk a nyolc forduló óta tartó veretlenségünket megőrizni. A Sárszentmiklós ellen szerzett három pont igazán akkor lesz értékes, ha itthon is nyerünk. A múlt heti játékunkon javítani kell, mezőnyben jobban érvényesülnie kell csapatom akaratának.

Címkék#megyei I

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!