Foci

2015.04.16. 13:09

Megye I.: az éllovasok közül idegenben lép pályára a Mór és a Velence gárdája

A Viszló Trans megyei I. osztályban a 23. fordulóban javarészt a vendéglátók mellett szól a papírforma.

Káldor András

Április 18., szombat

Dunafém-Maroshegy (15.) – Velence-Bericap (3.)

Gelencsér Tibor a Dunafém-Maroshegy edzője: A múlt héten egy nagyon kiélezett meccsen Polgárdiban, egy nagyon jó csapat ellen végre sikerül megszereznünk az első idegenbeli győzelmünket. Azt várom a csapattól Velence ellen is, hasonlóan ehhez a találkozóhoz, jó mentalitással lépjünk pályára. A bajnokság egyik legjobb csapatával játszunk, akik a mérkőzés esélyesei, ettől függetlenül természetesen megpróbálunk mindent megtenni.

Ercsi (9.) – Mór (2.)

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: Rossz sorozatban vagyunk, a bajnokság egyik élcsapata érkezik hozzánk. Ebben az idényben már több negatív meglepetést okoztunk, most ezen szeretnénk fordítani. Bízom benne, hogy a múlt heti kupameccsen, az Iváncsa ellen nyújtott jó teljesítményt meg tudjuk ismételni.

Április 19., vasárnap

Polgárdi Vertikál (8.) – Martonvásár (6.)

Beszédes Sándor a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: Adósai vagyunk a Martonvásárnak, nehéz meccs lesz, de egyértelműen a győzelemben gondolkodunk. Abban bízom, hogy most már vége lesz az elmúlt hetek „mini” sikertelenségi sorozatának. Ez valamilyen fokon érthető, mert nagyon megfogyatkoztunk, de a hétvégére semmilyen szubjektív, vagy objektívnak vélt körülményt nem tudok elfogadni.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (7.) – Puskás AFC II (13.)

Zimmermann Tamás a Gárdony vezetőedzője: A múlt heti, Velence elleni győzelmük után egy hasonló eredményt várok a csapattól ezen a mérkőzésen is. Mindenképpen koncentrált és ambiciózus játékkal lehetünk eredményesek, és bízom benne, hogy újra csapatként fogunk játszani. Akkor ér igazán valamit a Velence elleni sikerünk, ha ezt a mérkőzést is be tudjuk húzni. Balogh Balázs a Gárdony elnöke kérte lapunkat az alábbi nyilatkozat közlésére: – A hétvégi, Velence elleni mérkőzés súlyos áldozattal járt. Ellentétben azzal, hogy a velenceiek azt állították, hogy jogtalan 11-est kapott a csapatom, és jogtalanul állították ki az Eötvös Pállal ütköző Bartsch Gábort. Tájékoztatásul közlöm, hogy Eötvöst megműtötték, ugyanis a kulcscsontja eltörött, ebben az idényben már nem léphet pályára.

Dunaújváros PASE (5.) – Bicske (16.)

Bakos Zsolt a DPASE vezetőedzője: – Hazai győzelmet szeretnénk ünnepelni, bár nem téveszt meg bennünket a Bicske jelenlegi helyezése a tabellán. Nehezen sikerült győznünk az ősszel Bicskén, remélem, hogy azért most könnyebb kilencven perc vár ránk.

Szár (11.) – Mezőfalva (12.)

Lacza Albert a Szár vezetőedzője: – Bízom abban, hogy múlt heti kisiklás után ezen a rangadón bezsebeljük a három pontot, mert nem szabad hátradőlnünk, mivel messze van még a bajnokság vége. Öt-hat pontot feltétlenül össze kell gyűjtenünk ahhoz, hogy nyugodtabbak lehessünk.

Iváncsa (1.) – Kisláng (14.)

Miskovicz Bálint az Iváncsa vezetőedzője: – Kötelező győzelmet várok , bár ezek a mérkőzések a legnehezebbek. Maximális komolysággal fogjuk venni ezeket az utolsó mérkőzéseket, szeretnénk feledtetni a Velence elleni kisiklást. Többen fognak hiányozni, rúgást kapott Mondovics Dávid, és Barics Péter, valamint Sinka Rajmund is, Kamocsa Péter, pedig beteg.

Sárszentmiklós (4.) – Tordas (10.)

Csillag Szilveszter a Tordas vezetőedzője: – Egész biztos, hogy nehéz mérkőzés lesz, de bátran szeretnénk játszani egy jó csapat ellen. Nekünk nincs, mit veszítenünk, nincs rajtunk győzelmi kényszer, de azért mindenképpen pontot szeretnénk szerezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!