Foci

2015.06.30. 15:14

Robert Jarni elégedett, a Puskás Akadémia döntetlennel zárta a tábort

Ausztria - A Puskás Akadémia FC NB I-es labdarúgó csapata a macedón bajnok Vardar Szkopje elleni 1-1-es döntetlennel zárta ausztriai edzőtáborát. Robert Jarni vezetőedző szerint formálódik az együttes.

Gratulálok a srácoknak az igazi férfias hozzáálláshoz. Bátor játékot, egy kellően agresszív, kemény csapatot láttunk a pályán, amelyben megvolt a küzdeni akarás és a tűz - vélekedett a Vardar elleni találkozót követően a Puskás trénere, Robert Jarni. Egyre jobban néz ki a védekezésünk, ugyan a támadásépítések és a befejezések pontosságát tekintve van még hova fejlődni, egyre összeszokottabb a társaság. Nem szállunk el magunktól, jó dolog, hogy fel tudjuk venni a harcot EL és BL induló csapatokkal, de tisztában vagyunk a képességeinkkel. A felkészülés ezen fázisában nehezebbek a lábak, lassabbak a döntések. Az utolsó hét a frissítésről fog szólni. Megpróbáljuk úgy összerakni a csapatot, hogy mindenkiből kihozzuk a maximumot. Körvonalazódik egy kezdő tizenegy, de még mindenkinek megvan az esélye arra, hogy kiharcolja a helyét magának. Minden posztra két játékosunk van, aki jobban teljesít, az fog játszani - fogalmazott a puskasakademia.hu-nak a vezetőedző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!