Foci

2014.08.22. 20:05

A Csákvár simán verte a Békéscsabát

Csákvár - Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában hazai pályán is bemutatkozott az Aqvital FC Csákvár. Az ellenfél a Békéscsaba volt, a hazaiak kiütötték őket.

Matók János

Aqvital FC Csákvár - Békéscsaba 4-0 (2-0)

Csákvár, 800 néző. Vezette: Oláh (Horváth, Kis).

Aqvital FC: Szabó Ambrus, Dulló, Hajdú, Köntös Molnár T., Domján, Bakos Mihály (Molnár Cs.), Gajdos (Imrik), Varga (Sötét). Vezetőedző: Bognár György.

Békéscsaba: Czuczi Bényei, Balog Zs., Juhász Gy., Király P. Kertész (Prasler), Borbély Bagi, Balázs (Berki), Vólent (Lőrinczy) Szilágyi. Vezetőedző: Spisljak Zorán.

A hazai csapat negyedik gólját Molnár Tibor (6-os) lőtte

Kora reggel indult útnak a Békéscsaba, s menet közben Székesfehérváron pihentek meg a játékosok. Miután megérkeztek Csákvárra, kérdésemre Spisljak Zorán elmondta, még a csapatépítésnél tartanak, így egyértelműen nem tűzték ki a feljutást az NB I-be. Ami a Csákvárt illeti, Spisljak abban biztos volt, hogy az NB lIII-as bajnokcsapat hazai környezetben masszív ellenfél lesz. Természetesen ebben bizakodott Bognár György is, aki szokásához híven támadó szellemű csapatot küldött pályára. A hazaiak kezdtek, s bár a 2. percben Molnár T. még kihagyta helyzetét, de 7. percben már nem volt pardon: egy szöglet után a kipattanó labdát Domján18 méterről a bal felső sarokba csavarta, 1-0. A 12. percben Mihályt buktatták, Gajdos 20 méteres szabadrúgása után a labda a felső lécen csattant, mákja volt a Csabának. Viszont a 16. percben Szabó kellett nagyot védeni Bagi lövésénél, majd a hazai kontra után Gajdos lövése alig kerülte el a kaput. Kiegyenlítettebb lett a játék, de a 28. percben növelte előnyét a Csákvár: Mihály jobbról nagyszerű labdát adott Gajdosnak, aki kicselezte védőjét, majd 20 méterről a bal felső sarokba tekerte a labdát, 2-0. El is hallgatott a 13 csabai drukker. A 35. percben Varga szögletét Molnár T. 4 méterről fejelte fölé, majd Gajdos emelése alig kerülte el a jobb felső sarkot. Nem csoda, hogy sűrűn tapsoltak a hazai szurkolók. Szünet után erőteljesebben kezdtek a vendégek, de rendre kihagyták a helyzeteiket. Nem úgy a 66. percben a Csákvár: egy kontra végén Gajdos nagyon okosan átfejelte a labdát Czuczi fölött, 3-0. A 84. percben Szabó szépen védte Lőrinczy bombáját, de a slusszpoén: a 90. percben Molnár T. szerzett harcosan labdát, majd közelről begyötörte a vendégek kapujába, 4-0.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!