A bajnoki rajtot megelőzően eligazítást kaptak a klubok

2016. február 22., 21:08 szerző: Káldor András fotós: Molnár Artúr
komment
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér megyei Igazgatóságának évadnyitó értekezletén kiderült, hogy a szombaton elrajtoló idényben is komoly anyagi segítséget kaphatnak a megyei csapatok csupán élniük kell ezzel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Bencsik István az MLSZ Fejér megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke arról tájékoztatott hogy rengeteg feladat vár az Igazgatóságra, de egyben a csapatokra is a tavasz folyamán. - Több változás érinti majd a sportszervezeteket a következő szezonban, de ezek előre mutatnak. Azt kérném a csapatoktól, hogy koncentráljanak idén is a TAO-knak a pályázataira, hogy minél több csapat juthasson hozzá a forrásokhoz! Az amatőr futballban - amíg a TAO tart - meg kell ragadni ezt a lehetőséget, és alkalmazni kell. Az a lényeg, hogy jó szakembereket próbáljanak meg keressenek meg, ahhoz, hogy az utánpótlás nevelése biztosítva legyen, ehhez megvannak a megfelelő anyagi eszközök.

Ezt követően a Téli műfüves bajnokságban résztevő harminckét csapatot díjazta a az Igazgatóság. Okleveleket, serlegeket adott át Bencsik István, valamint Schneider Béla megyei igazgató.

Majd Jakab Elek az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóságának szakmai igazgatója tartott tartalmas előadást a Bozsik-programban történő változásokról. Többek között megtudhatta a hallgatóság, hogy Bernd Storck az MLSZ sportigazgatója, szövetségi kapitány is - szorgalmazott ezek közül többet is, miután áttekintette a magyarországi utánpótlás kiválasztási rendszert, ám szerencsére azért a program alapkoncepciója érintetlen maradt.

Schneider Béla, pedig felhívta az egyesületek figyelmét, hogy július 1-től megszűnnek az amatőr sportszerződések, és változik a Civil Törvény, amely arra kötelezi az egyesületeket, hogy vizsgálják felül az alapszabályukat, legkésőbb március 15-ig.

 

Káldor András

2016. február 22., 21:08 szerző: Káldor András fotós: Molnár Artúr

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...