Foci

2015.03.06. 12:18

Szombat: Csákvár–Szolnok

Székesfehérvár – Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, szombaton 18 órakor kezdődik az Aqvital FC Csákvár–Szolnok meccs.

Matók János

Szerdán még a Magyar Kupában a Fradi ellen játszott a kisváros csapata, szombaton pedig a Szolnok elleni bajnoki következik, s ez sokkal fontosabb összecsapás lesz, hiszen a bennmaradásért harcol Bognár György szakmai igazgató, és Toldi Gábor vezetőedző csapata. Mégpedig a győzelem reményében lépnek pályára Gajdos Zsolték, s amennyiben ez sikerül, úgy a tabellán akár meg is előzhetik a szorult helyzetben lévő, jelenleg 12. helyen álló Kaposvárt, hiszen a somogyiak Mezőkövesre látogatnak, s a papírforma szerint kevés az esélyük a pontszerzésre.

Persze, nem lesz egyszerű feladat a Szolnok elleni derbi, hiszen az 5. helyezett, ám az éllovas Vasastól csak 2 ponttal lemaradó Tisza-parti csapat veszélyes ellenfél. A felek tavaly augusztusi meccsén a házigazda Szolnok szoros csatában 2-1-re nyert az újonc Csákvár ellen, s ezúttal is küzdelmes összecsapásra van kilátás. A szerdai MK-meccs ellenére sem hivatkozhatnak fáradtságra a hazaiak – még akkor sem, hogy a sérülések miatt nagyon sok a hiányzójuk –, hiszen a szakmai stáb már a Szolnokra fókuszálva forgatta az Üllői úton a kék-sárga csákvári csapatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!