Foci

2014.04.24. 13:05

Megye I.: szomszédvárak háborúi jönnek

A Road Masters megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 24. fordulójában több szomszédvár csapata is összecsap. A bicskei és a mezőfalvi rangadók mellett az Iváncsa kötelező győzelemre készül.

Ferencz Balázs

A 24. forduló mérkőzései előtt a párharcok hazai csapatainak vezetőedzői latolgatják az esélyeket:

Mór (8.) -Dunafém-Maroshegy (14.):

Handl Szabolcs, a Mór játékos-edzője: Győzelmet várok a csapattól, bár a hiányzóink megnehezítik a dolgunkat. Biztos, hogy a Maroshegy mindent meg fog tenni a győzelemért, de a hazai pálya és a közönség hozzásegíthet minket a pontok itthon tartásához. A saját játékunkat kell játszanunk, de nehéz meccs lesz.

Polgárdi Vertikál (12.)- Velence Bericap (3.):

Beszédes Sándor, a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: Továbbra is kitartunk a programunk mellett, a fiatalítás az út és ennek ára van. Biztos, hogy a jövőben meg lesz az eredménye. Nem lesz éppen egyszerű a Velence elleni mérkőzés, de ez sem jelent többet annál, mint hogy a bajnokság végéig lássuk, kik azok a fiatalok, akikre lehet számítani. A fiatalítási folyamat miatt az eredményességünk gyengébb az elvártnál, de így is lehet versenyezni. Tisztában vagyunk azzal, hogy az első évünk nem lesz eredményes, de azt is tudjuk, hogy a második évre erős gerince lehet a csapatnak, és két év múlva dobogós helyen fogunk végezni a bajnokságban.

Dunaújváros PASE II (11.)- Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (6.):

Éliás Zsolt, a Dunaújváros PASE II vezetőedzője: A Puskás elleni meccsünk halasztása miatt hosszú pihenője volt a csapatnak, nem tudom milyen állapotban lévő játékosokra számíthatok egy jól kontrázó csapat ellen. Remélem, a sárosdi játékunkat folytatjuk, és akkor nyerhetünk. Az ősszel a Gárdony lefutballozott minket, így most szervezetten kell védekeznünk, hogy megfogjuk a kontráikat.

Kisláng (4.)- Puskás Akadémia II (13.):

Rehák Viktor, a Kisláng játékos-edzője: Nehéz mérkőzésre számítok a Felcsút ellen, a hatpontos meccsek közül ez lesz az első, ami a helyek elosztásában sokat jelenthet. Az ellenfélről sokat nem tudunk, mindent megteszünk a győzelemért, bátran megyünk előre, és támadni fogunk minden szögből.

Bicske (4.) -Szár (10.):

Erdész Ferenc, a Bicske vezetőedzője: Igazi rangadó következik, azonban hiányos lesz mind a két csapat. Megyesi legutóbb a bemelegítésnél sérült meg, Németh Zsolt is kikerült a csapatból, létszámgondjaink vannak. Miután szomszédváras csata következik, háromesélyes a meccs, de remélem, egyenlő létszámban leszünk a pályán. Győzzön a jobb, de az év egyik legfontosabb feladata, hogy megverjük a Szárt

Mezőfalva (9.)-Sárosd (2.):

Masinka László, a Mezőfalva vezetőedzője: Nehéz mérkőzésre számítok, mert a Sárosd játékereje nagyobb, mint a miénk. Két szomszédvár csap össze, a presztízs rányomja bélyegét a játékra. Ha az elmúlt két-három hét hozzáállását nyújtjuk, akkor van esélyünk pontot, pontokat szerezni.

Bakonycsernye (16.) Iváncsa (1.);

Simek Péter, a Bakonycsernye játékos-edzője: Az Iváncsa a bajnoki cím legfőbb várományosa, megpróbálunk ellenük tisztességgel helyt állni. Ez nem azt jelenti, hogy feltartott kézzel megyünk a pályára, a maximumot kell hoznunk. Mindenképpen stabil védekezésből kell kiindulnunk, nem szabad területeket hagyni az ellenfelünknek. Kontratámadásokra építkezve próbálunk meglepetést okozni.

Szabadegyháza (15.) -Martonvásár (7.):

Bozai Attila, a Szabadegyháza vezetőedzője: Mindenképp nehéz mérkőzés lesz a Martonvásár elleni. Az elmúlt fordulókban hasonló játékerőt képviselő csapatok ellen játszottunk, most pedig erősebb csapatokkal meccselünk. Túl sok esélyünk nincs ezeken a találkozókon, ennek ellenére nem feltartott kézzel megyünk a pályára, de vérmes reményeink nem lehetnek. Az ifiből is ki kell vennem néhány játékost a sérülések miatt. Az eredményességhez mindennek össze kell jönnie, a maximumot kell kihoznunk magunkból, és az is kell a pontszerzéshez, hogy a vendégek ne játszanak csúcsformában.

A 24. forduló programja:

2014.04.26. Szombat, 17.00: Mór -Dunafém-Maroshegy; 2014.04.27.

Vasárnap, 17.00: Polgárdi- Velence; Dunaújváros PASE II -Gárdony, Kisláng- PAFC II; Bicske -Szár; Mezőfalva -Sárosd, Bakonycsernye- Iváncsa; Szabadegyháza -Martonvásár.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!