Foci

2014.06.24. 18:38

Tordas: irány a megyei I

Bár a Tordas SE az utolsó pillanatban elbukta a megyei másodosztály OSZ-CAR csoportjában a bajnokságot, a klub vezetése próbálja feledni a kudarcot, és főleg a helyi utánpótlásra alapozza a jövőt.

Káldor András

Keresztesi Raul, a Tordas SE szakosztályvezetője egyáltalán nem volt boldog. A szakember fejében meg sem fordult, hogy ne az ő csapata nyerje a bajnoki címet, főleg annak tudatában, hogy a pontvadászat 5-29. fordulójáig vezették a tabellát. Aztán a döntőnek is beillő utolsó fordulóban beleszaladtak a késbe, kikaptak 4-1-re, így riválisuk, az Ercsi Kinizsi kiénekelte a sajtot a szájukból.

– Egyáltalán nem gondoltunk arra, hogy el lehet veszíteni a már kézben levő bajnoki aranyat. – mondta szomorúan. Kíváncsiak voltunk arra, hogy milyen okokra vezethető vissza, hogy veszni hagyták az első helyet, hiszen volt olyan, amikor 12 pont előnyük volt az Ercsivel szemben. – Leginkább a Sárosdon lejátszott kupameccsünk befolyásolta a szereplésünket. Ott három játékosunkat kiállították, ez megpecsételte a sorsunkat, és innentől számítható a kálváriánk. A visszaesésnek azért volt más magyarázata is. – A játékosok túlságosan megelégedtek, talán elhitték, hogy zsebben van az aranyérem, és már nem edzettek annyit, mint kellett volna. Természetesen az új idényben sem tettek le arról Tordason, hogy ismét harcba szálljanak az első helyért, de ennél még örvendetesebb információkat is megosztott lapunkkal a szakosztályvezető. – Úgy tudjuk lesz visszalépő a megyei első osztályból, így az is elképzelhető, mégis feljutunk. De számunkra a legfontosabb az utánpótlás nevelés, lassan száz igazolt labdarúgónk van. Országosan is kimagaslik, hogy négy képzett edzőnk van: Csillag Szilveszter, és Farkas Zsolt C, míg Németh József, valamint Fazekas Attila D licenccel rendelkezik, velük biztosítva látjuk a jövőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!