Foci

2017.05.08. 12:58

Vereséggel felérő döntetlen

Zalaegerszeg – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 30. fordulójában a piros-kék alakulat nem tudta megőrizni kétgólos előnyét vasárnap este.

Krebsz András

Tarr Andráshida SC–Videoton FC II 2-2 (0-1).

Andráshida Sporttelep, 200 néző, vezette: Derdák Marcell.

Videoton II: Horváth T. – Kónya, Varga B., Lencsés, Schiller – Réti, Lassú (Pápai, 46.) – Bódi, Barczi, Bévárdi (Solomun, 79.) – Kondor. Vezetőedző: Dvéri Zsolt.

Negyedóra elteltével Barczi óriási ziccert rontott, a félidő vége előtt azonban megrezdült Horváth Márton hálója: Schiller beadása után Kondor Kristóf szerezte meg a vezetést, 0-1!

A szünetet követően növelte előnyét a látogató, a saját lövése utáni kipattanóra lecsapó Schiller közvetlen közelről már nem hibázott, 0-2! Ezt követően másfél percen belül két büntetőt is kivédett a fehérvári hálóőr, ám a 75. percben Balla szépített, majd szinte rögtön utána Horváth Dániel egalizált, 2-2!

A hajrában Kovács László és Bíró is a kiállítás sorsára jutott, de kettős emberelőnyét nem tudta kihasználni a március 19-e óta nyeretlen Dvéri-csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!