Gazdaság

2011.03.02. 12:47

Sportcélú fejlesztéseket is támogató többmilliárdos pályázati lehetőség

Az Új Széchenyi Terv 12,4 milliárd forint keretösszegű, turisztikai fejlesztésekre vonatkozó konstrukciójában sportcélú fejlesztésekre is lehet pályázni.

MTI

A Nemzeti Erőforrás Minisztériumának tájékoztatása szerint a fejlesztésekre szánt források régiónként eltérőek, operatív programonként 1 és 2,5 milliárd forint közötti összeget jelentenek.
Az Új Széchenyi Terv – Gyógyító Magyarország – Egészségipari Programjában, a Regionális Fejlesztés Operatív Programok Turisztikai szolgáltatások fejlesztése című támogatási konstrukció keretében a sportcélú turisztikai szolgáltatások három nagy csoportjában nyerhető el támogatás: a rekreációhoz kapcsolódó fedett, vagy szabadtéri szabadidő-sport szolgáltatás céljából, az aktív sportturizmushoz kapcsolódó szabadtéri (outdoor) szolgáltatások, illetve az aktív sportturizmushoz kapcsolódó beltéri, fedettpályás (indoor) szolgáltatások részére - áll a sportállamtitkárság közleményében.
Pályázni március elsejétől lehet, a pályázati felhívások, adatlapok és további részletes információk a http://ujszechenyiterv.gov.hu/doc/2636 internetes oldalról tölthetők le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!