• cikk kép
  Menekülés a győzelembe? - Kerekasztal-beszélgetés a huszadik Media Hungary konferencián

  Hogyan határozható meg az ideális cégméret? Meddig kell növekedni a hatékony működéshez? Hogyan fér el egymás mellett a print és az online? – ezekre és a médiacégek vezetői számára gyakran felmerülő hasonló kérdésekre kereste a választ a Media Hungary nyitónapján a Menekülés a győzelembe címmel tartott fórum.

 • cikk kép
  Beindult az eperszezon

  Egyre több zöldség- és gyümölcsárusnál fedezhetünk fel szebbnél szebb epreket a Városi Piacon.

 • cikk kép
  Csökkent a benzin ára

  Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változott.

 • cikk kép
  A gazdáknak menteniük kell(ene) a menthetőt a földeken

  Dunaújváros -– Nemrég még a belvíz miatt aggódtunk -– mostanra az aszály lett a legnagyobb ellenfél...

 • cikk kép
  Nem sejtette, hogy mit nyer

  Székesfehérvár - – Nagycsaládosként nyert támogatott üdülést olvasónk az Erzsébet-program keretében. Álmában sem gondolta volna azonban, hogy milyen tortúrával jár majd a helyfoglalás.

 • cikk kép
  Kun-Mediátor - Ügyvéd: a károsultak szerint gyanús vagyonkivétel zajlik

  Rendőrséghez fordult a károsultak egy részét képviselő ügyvéd, mert nem tartja szerencsésnek, hogy a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. körözés alatt álló ügyvezetőjének lányai "elkezdték kiárusítani a család érdekeltségébe tartozó étterem berendezéseit". Dobrossy István azt kérte a nyomozóhatóságtól, hogy függessze fel az értékesítést.

 • cikk kép
  Megháromszorozódott a magyar ingatlanbefektetési piac az első negyedévben

  Az első negyedévben több mint megháromszorozódott a magyar ingatlan befektetési piac forgalma, a tavaly azonos időszaki 54 millió euróról 174 millió euróra nőtt - közölte a CBRE globális ingatlan-tanácsadó hétfőn az MTI-vel.

 • cikk kép
  Lendület az ingatlanpiacon az elszámolás után

  A nyári szezon nem az adás-vételek, inkább a „terepszemle” ideje az ingatlanpiacon. Ám aki most kezd el házat nézni, ősszel gyakran vevővé válik.

 • cikk kép
  Javított Magyarország gazdasági növekedési kilátásain az IMF

  Javultak a magyar gazdaság növekedési kilátásai a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hétfőn közzétett Közép- Kelet- és Délkelet-Európát vizsgáló regionális tanulmánya (REI) szerint. Reálértéken számolva az őszi jelentésben szereplő 2,3 százalék helyett idén 2,7 százalékos gazdasági növekedést vár az IMF, jövőre pedig 2,3 százalékos bővüléssel számol.

 • cikk kép
  Szabó Miklós a PLT ügyvezetésének elnöke újra a TOP 50-ben

  Nyolcadik alkalommal jelentette meg a Marketing és Média szaklap a Top 50 – A legbefolyásosabb emberek a magyar médiaiparban című rangsorát.

 • cikk kép
  Esőért kiáltanak a földek

  Martonvásár -– Nem örülnek a szokatlanul korán jött, nyárias melegnek a gazdák, mivel inkább kiadós esőre lenne szükségük a szántóföldi növényeknek.

 • cikk kép
  Lajos mindent vitt! - 28 fehér és 22 vörösbor a sárbogárdi versenyen

  A bogárdi, miklósi gazdák és megyebeli barátaik huszonnyolc fehérbort és huszonkét vörösbort neveztek az idei borversenyre. Az úgynevezett nagy aranyéremmel két nemes nedűt és egy gazdát, Márkovics Lajost jutalmazták.

 • cikk kép
  Tavaly tovább nőttek Csehország idegenforgalmi bevételei

  Tavaly 202 milliárd koronát költöttek el a külföldi turisták Csehországban, 12,2 százalékkal többet, mint 2013-ban. Egy turista átlagban 2905 koronát (32 300 forint) költött el naponta - közölte a cseh kereskedelmi és idegenforgalmi szövetség csütörtökön honlapján.

 • cikk kép
  Quaestor: kezdődik a kártalanítás

  Szerdán elkezdődött a Quaestor-kötvényesek kárrendezési kérelmének befogadása. A dokumentumot a kijelölt kormányablakokban is le lehet adni –- Fejér megyében két helyen.

 • cikk kép
  Virágba borult a piac, itt a szezon

  Virágzik a piac: a muskátlik, petúniák, dáliák, vinkák és tátikák gazdag választéka zavarbaejtő.

Magazinok