• cikk kép
  Bemutatták az első kompozit szerkezetű elektromos autóbuszt

  Bemutatta a Evopro Holding Zrt. az általa gyártott, első kompozit szerkezetű elektromos autóbuszt.

 • cikk kép
  Devizahitelek - Részlegesen pert nyert a K&H Bank Zrt.

  Részlegesen nyert az egyik devizahiteles perben a K&H Bank Zrt., a Fővárosi Törvényszék kedden kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítélete szerint a banknak a 2014. március 15. és július 19. közötti időszakban egyoldalú szerződésmódosítást lehetővé tevő egyes kikötései tisztességesek.

 • cikk kép
  Még érdemes ingatlanba fektetni

  Hol tart az ingatlanpiac? Miféle ingatlanokat könnyebb értékesíteni? Kérdéseinkre Szabó Márta, egy országos ingatlanhálózat régióvezetője válaszol.

 • cikk kép
  Emelkedik a benzin ára

  Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI.

 • cikk kép
  NGM: az államháztartás első nyolchavi hiánya 858,8 milliárd forint

  Az államháztartás központi alrendszerének 2014. első nyolchavi hiánya 858,8 milliárd forint volt, az augusztus havi egyenleg az elmúlt tíz év legalacsonyabb deficitjét mutatja, a havi hiány mindössze 7,4 milliárd forint volt - közölte az Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-vel hétfőn.

 • cikk kép

  A terhek csökkentése még nem hozta meg a kívánt áttörést

  Feketemunka: az adóelkerülés folytatódik

  FMH-információ - Míg a feketemunka a GDP-hez viszonyított aránya a múlt évben Ausztriában 7.5 százalékot tett ki, addig nálunk ez az arány 22 százalék volt.

 • cikk kép

  A kártalanítás csak később indul

  Érkeznek a pénzek az Alba takarék ügyfeleinek

  A Fejér Megyei Hírlap információi szerint hétfőtől elkezdi a posta készpénzben kifizetni azoknak a nyugdíját, akik azt az augusztus 29-én bezárt, fehérvári központú Alba Takarékszövetkezethez kapták volna utalással.

 • cikk kép
  Folyamatosan töltik a gáztárolókat

  Már most negyedével több gáz van a tárolókban, mint máskor szokott. A betárolás folyamatos.

 • cikk kép
  Már sokallják az esőt a mezőgazdászok

  Dunaújváros - Máskor hiányolják az esőt, most viszont már sokallják a mezőgazdászok. Ráadásul vetni is kellene...

 • cikk kép
  A kenyérgabonának csupán harmada képvisel malmi minőséget

  A szántóföldi növénytermesztés és a kalászos gabonatermesztés meghatározó ágazattá vált, s ez úgy a belföldi, mind az exportteljesítményében is megmutatkozott –- mondta Feldman Zsolt, a földművelésügyi tárca helyettes államtitkára csütörtökön, Martonvásáron.

 • cikk kép
  A megkérdezettek 69 százaléka inkább bankkártyával fizet

  A bankkártyával rendelkező személyek több mint kétharmada a kártyás fizetést részesíti előnyben a készpénzhasználattal szemben.

 • cikk kép
  Magyar Termék Nagydíj 2014: a Kodolányi és a Masterplast a legjobbak között

  Hatvanhat magyar termék és szolgáltatás kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíjat, megyénkből a Kodolányi János Főiskola és a Masterplast Kft. nyerte el sikeres pályázatával a rangos elismerést és vehette át a trófeát a Parlament Felsőházi Termében rendezett ünnepségen.