• cikk kép
  Az internet és a csalók hálójában

  Egyre többen vásárolnak az interneten, éppen ezért egyre többen kerülnek csalók hálójába. Panaszosunk is a rendőrségen kötött ki, miután nem érkezett meg a televízió, amit rendelt.

 • cikk kép
  Kedvezőbb piaci feltételekért demonstrálnak a tejtermelők

  A számukra kedvezőbb piaci feltételek biztosításáért demonstrálnak a tejtermelők kedden három helyen, Budaörsön, Nagytarcsán és Pécsett félpályás útlezárással - közölte Hegedűs Imre, a demonstrációs bizottság vezetője kedden az MTI érdeklődésére.

 • cikk kép
  A lakásvásárlás jó befektetés

  Hol tart ma az ingatlanpiac? Vajon miféle ingatlanokat könnyebb értékesíteni? Kérdéseinkre a téma szakértői válaszolnak.

 • cikk kép
  RTL csoport: a reklámadó miatt 15 millió euróval nőhet az adóteher

  A magyarországi reklámadó miatt, az előzetes számítások alapján, éves szinten megközelítőleg 15 millió euróval nő az RTL csoport adóterhe, befolyásolva a 2014-es nettó nyereséget - szerepel az RTL csoport hétfői közleményében.

 • cikk kép
  Varga Mihály: a devizahiteleket még az idén kivezetik

  Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint a devizahiteleket még ebben az évben kivezetik a hazai pénzintézeti rendszerből.

 • cikk kép
  Mit hoz a jövő a magyar bányászatban?

  Pusztavám -– Az idei Bányász-juliálist szombaton a Márkus-hegyi szabadidőparkban rendezték meg. Ott sikerült beszélni Rabi Ferenccel, a Magyar Bányászszakszervezet Országos elnökével.

 • cikk kép

  Bioetanolból huszonöt százalékkal több kell

  Eltankoljuk az ételt

  A bioetanol és a biodízel növényi alapú üzemanyagok. Így égéstermékük semleges hatású az üvegházhatásra –- mondhatni -– környezetbarát. Szakértőnk mégis megkérdőjelezi az ilyen – -benzint helyettesítő -– anyagok létjogosultságát.

 • cikk kép
  Mártonné Máthé Kinga - Élményeket kell kínálni a turistáknak

  Fejér megye - A hazai vendégek számára kell vonzóvá tenni a Közép-dunántúli régiót, őket kell nívós kulturális programokkal, érdekes turisztikai attrakciókkal a térségbe csalogatni.

 • cikk kép

  A természet segítsége és a siker

  Lics Balázs két arany- és egy ezüstérmet hozott haza 19 nemzet vetélkedéséről

  Székesfehérvár - A Vinagora borverseny – avagy Közép-Európa boriránytűje – rangos viadalokon méri meg a nevezett borokat. Idén túllépték Európa közepének a határait.

 • Az Árpád szakiskola diákjaidolgozta

  Korszerúsített világítás

  Iszkaszentgyörgy -– Új típusú konstrukcióban újíttatta föl a KLIK fehérvári tankerülete a kastélyiskola három tantermének világítását.

 • cikk kép
  Országgyűlés: Elfogadta a Ház a devizahiteleseket segítő törvényt

  Az Országgyűlés elfogadta a devizahitelesek megsegítését célzó első törvényt a Kúria pénzügyi intézmények fogyasztói kölcsönszerződéseire vonatkozó jogegységi határozatával kapcsolatban.

 • cikk kép
  KSH: májusban 9,6 százalékkal nőtt az ipari termelés

  Idén májusban 9,6 százalékkal nőtt az ipari termelés Magyarországon az előző év azonos időszakához képest, a munkanaphatástól megtisztított és kiigazítatlan adatok szerint egyaránt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.

Magazinok