• cikk kép
  A tavalyinál több szja-bevallás érkezett a NAV-hoz május elejéig - Hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat a kitöltésnél?

  Budapest - Több mint 2,1 millió személyijövedelemadó-bevallás érkezett a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszerébe május 1-jéig, félmillióval több, mint tavaly ilyenkor - tájékoztatott az adóhatóság szerdán.

 • cikk kép
  Devizapiac - Vegyesen mozgott a forint reggel

  Vegyesen mozgott a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon szerda reggelre: az euróhoz képest stagnált, a dollárhoz képest erősödött, míg a svájci frankkal és a japán jennel szemben gyengült.

 • cikk kép
  Csökkent az üzemanyagok ára

  Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

 • Ingatlanközvetítők csapdájában (x)

  „Az albérletárak elszálltak” – hallhatjuk mindenhonnan. Én magam is albérletben élek és van kiadott lakásom is, így elmondhatom, hogy mindkét oldalról tisztán látom a helyzetet. Benne vagyok számtalan albérletkereső fórumban, melyekbe akkor csatlakoztam, amikor számomra is sürgőssé vált fedelet keresni a fejem felé.

 • cikk kép
  Nébih: 14 baconből egyet ki kellett vonni a forgalomból

  Tizennégy füstölt, nyers, szeletelt, gyárilag csomagolt bacon termékből egy romlott volt, az a forgalomból kivonta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), amely a bacon előállító üzemeket is ellenőrizte.

 • cikk kép
  Egy kisvárosnyi ember érkezik minden nap Fehérvárra dolgozni

  A foglalkoztatottak több mint harmada ingázik naponta lakó- és munkahelye között. A főváros után Székesfehérvárra „járnak be” legtöbben.

 • cikk kép
  Munkalehetőség a Yanfeng-nél (x)

  A Yanfeng Automotive Interiors a világ vezető beszállítójának számít a műszerfalak és kokpit-rendszerek, ajtólemezek, padlószinti, illetve fej feletti konzolok területén.

 • cikk kép
  A családi kedvezményről

  Az elmúlt időszakban többször problémát okozott a házasság felbontásakor készített megállapodás elkészítésénél a családi adókedvezmény kérdése.

 • cikk kép
  Vihar az északi parton - A NÉBIH közel kilencven pincészetet ellenőrzött

  A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) koordinálásával három nap alatt 89 észak Balaton-parti borászatot és 300 ezer hektoliter bort ellenőriztek az élelmiszerlánc-biztonsági szakemberek.

 • cikk kép
  Kövér eprektől piroslik a piac

  Székesfehérvár - Piros, friss, lédús, egészséges, tele van C-vitaminnal és nem utolsó sorban ügyes vevőcsalogató gyümölcs, mi az? A tavasz első csodája, amit mindenki szeret. Talán nem is volt olyan vásárló a piacon, aki szó nélkül el tudott volna menni a ládákban gömbölyödő, nagyszemű eprek mellett.

 • cikk kép

  Innovatív technológiával lúgosítanak is

  Új ásványvíz Fejérből

  Csákvár - Átadták a Spiller Kft. ásványvíz-palackozó üzemét. Az 1,2 milliárd forintos fejlesztéshez a cég uniós támogatást is kapott.

 • cikk kép
  Emelkedett az üzemanyagok ára

  Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

 • cikk kép
  Devizapiac - Minimális éjszakai forintmozgás

  Minimálisan mozdult el csupán a forint árfolyama a főbb devizákhoz viszonyítva szerda kora reggelre a kedd kora esti jegyzésekhez képest a bankközi piacon.

 • cikk kép
  Lassabb lesz a fellendülés az építőiparban

  Nagy eséllyel bekövetkezik a hazai építőipar föllendülése, ám - legalábbis a cégstatisztika szerint - ez a fellendülés lassabb lehet a vártnál.

 • cikk kép
  Lassan szivárognak a külföldön dolgozó építőbrigádok

  Székesfehérvár - Az új lakások építtetésében gondolkodó vállalkozások jelenlegi gondja még mindig a kivitelezői oldal hiánya, pedig indulnának a megvalósítások.

Magazinok