Gazdaság

2017.03.30. 19:47

A Sapa HR-eseit mérnökök segítik a börzén

Székesfehérvár - Április 3-án nyílik meg a régió legnagyobb munkáltatóinak bemutatkozási lehetőséget nyújtó Állásbörze, amelyre a FMH aznap külön melléklettel készül. A Sapa Profiles Kft. régi és gyakori szereplője az állásbörzéknek.

Fejér Megyei Hírlap

- Az állásbörzéknek fontos szerepe van többek közt a munkavállalók és a munkáltatók közötti kapcsolat kialakítása szempontjából, még akkor is, ha ezek a szerepek időről időre változnak - bocsájtja előre Győrffy Viktória, a cég HR-igazgatója. - Fontosnak tartjuk, hogy a Sapa név ismertté váljon az álláskeresők körében, s az is lényeges, hogy a jelentkezőknek lehetőséget biztosítsunk vállalatunk közelebbi megismerésére. A HR-es kolléganőket mérnökök is elkísérik az állásbörzékre, ők hiteles tájékoztatást tudnak adni a cégről, az ott végzendő feladatokról, az előrelépési lehetőségekről, a szakmai fejlődésről.

Győrffy Viktória HR-igazgató Fotó: SAPA Profiles Kft.

A személyes jelenlét az ilyen rendezvényeken a munkakeresők számára is fontos. De ki ne szeretne olyan innovatív vállalatnál dolgozni, amelyik a legmodernebb technológiákkal készíti a felső kategóriás autók számára, mint az Aston Martin, a Ferrari, a Mercédesz vagy a Jaguár, az alkatrészeket? - kérdez vissza a szakember. Cégük a jövő heti Fejér megyei állásbörzére egyébként konkrét állásajánlatokkal, gyakorlati-gyakornoki lehetőségekkel készül a börzére, s az autóipari szakmák iránt érdeklődők gyárlátogatásra is jelentkezhetnek az eseményen.

- Ebben a néhány napban meg kell tudnunk mutatni minden lényeges tényezőt, ami fontos a látogatók számára. Én úgy látom, a munkavállalók minden lehetőséget kihasználnak, hogy minél sokrétűbb információt kapjanak leendő munkáltatójukról. Üzeneteinket az általunk keresett csoporthoz igazítjuk, kiemelve azt, ami miatt vonzó lehet nálunk dolgozni. Szerencsére a vállalatnak nemcsak a vevőköre, hanem a juttatási csomagja is példaértékű. Sok tehetséges fiatal kezdte nálunk a pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!