Gazdaság

2015.02.18. 19:20

A szakma kiváló tanulói verseny

A Szakma kiváló tanulója verseny januári elődöntőin a megyei kamara gondozásában 342 szakmunkástanuló 26 szakmában mérte össze tudását.

Közülük 16 tanuló jutott a verseny második fordulójába, az előválogatóba, ahonnan a következő állomás már a döntő tájékoztatott a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (FMKIK). Az elődöntők eredményei és az előválogatókkal kapcsolatos további tudnivalók letölthetők a Szakma Sztár honlapról.

Az előválogatókra március 2-ától kerül sor. Ezeken a versenyeken nekik szurkolhatunk: Halász Szilveszter asztalosipari szerelő, Stadler Bence bútorasztalos, Liszi Roland bútorasztalos, Horváth Bence erősáramú elektrotechnikus, Nagy Roland erősáramú elektrotechnikus, Farsang Andrea férfiszabó, Tetzl Elizabet férfiszabó, Szentpéteri-Horváth Ádám férfiszabó, Antal Angelina Rebeka férfiszabó, Auer Ramóna férfiszabó, Baksa Dániel Gergely gépi forgácsoló, Pintér Ádám gépi forgácsoló, Szkoklik Ferenc József gépi forgácsoló, Holhos Bernadett ruházati eladó, Béd Bence szakács, Barabás Andor, villanyszerelő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!