Gazdaság

2015.05.14. 19:27

Aki ad, az nyer!

Székesfehérvár - Több mint hatvan cég képviselője gyűlt össze csütörtökön a BNI székesfehérvári Albabusiness csoportja fókusznapján a Novotel Hotelben.

Klecska Ernő

- Az Aki ad, az nyer! filozófia alapján már közel egy esztendeje minden csütörtökön találkoznak székesfehérvári és környékbeli cégek vezetői és vendégeik, hogy jutalékmentesen, bizalmi alapon segítsék egymást üzlethez. Ez az üzletelési forma 2014-ben a magyar cégeknek 14,1 milliárd forint többletbevétel hozott. A tagok a tagságuknak köszönhetően átlagosan 5-15 százalék közötti árbevétel-növekedést könyvelhetnek el - hangzott el.

A BNI egy nemzetközi szervezet, jelentése Business Network International. A ma már közel 30 éves szervezet az Amerikai Egyesült Államokból indult. Nagyon egyszerű alapgondolata van: mi lenne, hogyha a vállalkozások egymást segítenék, a saját vállalkozásukban, jutalékmentesen, ajánlások útján - mondta el Szendrei Attila, a székesfehérvári csoport elnöke.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!