Gazdaság

2017.05.29. 16:30

Együttműködés, partnerség a Fejér Megyei Közgyűlés és a Hungrana Kft. között

SZÉKESFEHÉRVÁR Együttműködési és partnerségi megállapodást kötött tegnap a Fejér Megyei Közgyűlés és a Hungrana Kft.

V. Varga József

A megyei gazdaságfejlesztési célok megvalósítására és a társadalmi kapcsolatok erősítésére együttműködési és partnerségi megállapodást kötött a Fejér Megyei Közgyűlés és a Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.

A megállapodást a hétfői rendkívüli közgyűlést követően a sajtó jelenlétében írta alá Molnár Krisztián, a megyei közgyűlés elnöke és Reng Zoltán, a Hungrana Kft. ügyvezető-vezérigazgatója.

Molnár Krisztián és Reng Zoltán a megyeházán Fotó: Molnár Artúr

Amint Reng Zoltán kifejtette: a 105 éves vállalat Európa legnagyobb kukoricafeldolgozó üzeme, közvetlenül 330 munkavállalónak biztosítanak munkahelyet, s rajtuk keresztül közvetetten mintegy 10 ezer embernek megélhetést. Üzletpolitikájuk fontos része, hogy megőrizzék a munkavállalókban felhalmozódó szaktudást, és azt folyamatosan fejlesszék.

Elhangzott: követésre méltó a társaság a megye települései számára nyújtott társadalmi felelősségvállalása, ami esetükben a vállalati kultúra szerves részét képezi. Évtizedek óta együttműködnek a megye civil és nonprofit szereplőivel és a települési önkormányzatokkal.

A közgyűlés elfogadta az Albensis Kft. múlt évi beszámolóját, majd a tanácskozás zárt üléssel fejeződött be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!