Gazdaság

2014.04.15. 15:20

Energetikai átalakításról kérdezhettek

A Gazdaság Háza adott otthont kedden a megyei közös képviselők és a téma iránt fogékony érdeklődőknek az energiatudatosság jegyében meghirdetett tematikus helyszínbejárásnak.

Klecska Ernő

Hogyan működik, hogyan építik be és mi haszna van a napelemnek? Mit érünk el a világításkorszerűsítéssel? Miért fontos a megfelelő nyílászáró beépítése? Ezekre a kérdésekre kaphattak választ az érdeklődők a bejárás során, ahol a Gazdaság Háza költség- és környezetkímélő energetikai átalakítása alatt megvalósuló beruházási fázisok szakmai és gyakorlati hátterét, kézzelfogható eredményeit nézhették meg.

Nagy István (b) műszaki menedzser válaszolt a kérdésekre (Fotó: FMKIK)

A keddi, második bejárás során az épületben jelenleg is folyó energetikai átalakítás alatt álló oktatótermét tekinthették meg. Nagy István, a „Gazdaság Háza a fenntarthatóbb életmódért – mintaprojekt Fejér megyében” projekt műszaki menedzsere válaszolt a téma kapcsán felmerült kérdésekre, ismertette a beruházás legfőbb lépéseit, a készülő oktatóterem jövőbeni funkcióit.

Ezt követően is folyamatosan várja helyszínbejárásokra a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Fejér megyei cégeket, beruházókat, a szakképzési intézményekben tanuló diákokat, tanáraikat valamint a közös képviselőket – hangzott el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!