Gazdaság

2014.11.19. 17:45

Fiatal vállalkozók hete Fehérváron is

Székesfehérvár - Fiatal és sikeres vállalkozók példáján okulhattak a szerda délutáni rendezvényen résztvevők.

B. Kiss László

A Fiatal Vállalkozók Hete keretében szervezte meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége szerdán a városháza dísztermében a Fehérvári példaképek című rendezvényt. Itt Andruska Andrea, a Fotótanoda tulajdonosa, Damniczki Balázs cukrász, illetve Rajnai Richárd, a Kötéltechnika kft tulajdonosa beszélt a vállalkozóvá válásról, a vállalkozói lét sikereiről és buktatóiról. Az előadók között volt Karsai Béla, a a Karsai Holding Zrt. elnöke is, aki egy olyan új típusú kontrolling rendszert mutatott be a közönségnek, amelynek más cégek is hasznát vehetik.

Andruska Andrea a főállását megtartva indította el vállalkozását, amely azt a helyzetet aknázta ki, hogy vidéken nem szerveznek amatőröknek fotó tanfolyamot. Damniczki Balázs, aki az Év fagylaltja, illetve az Ország tortája címet is elnyerte termékeivel, a tanulás fontosságát hangsúlyozta. Rajnai Richárd pedig többek közt arról beszélt, miként találja meg a közös hangot a megrendelővel, és hiányolta, hogy nem tanítják meg: mikor kell versenyezni, és mikor kooperálni. Karsai Béla legfontosabb üzenete talán az volt: a sikerhez kudarcokon át vezet az út.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!