Gazdaság

2017.08.23. 10:33

Győri Keksz: hét éve itt, hét év múlva is itt (x)

Ivanics Alexandra hét évvel ezelőtt csatlakozott a Győri Kekszhez. Ez az első munkahelye. Munka mellett szerezte meg az érettségi bizonyítványát. Tanulását, karrierépítését a Győri Keksz mindig is támogatta. A vállalat támogatása és rugalmassága mellett mégis leginkább a nagyon jó hangulat miatt szeret a fehérvári keksz gyártósorán dolgozni.

Hét évvel ezelőtt hogyan jött az elhatározás, hogy a Győri Keksznél dolgozzon?

Eredetileg nekem teljesen más végzettségem van; szakmám szerint ugyanis fodrász lennék. Mindig is érdekelt azonban, hogyan készülnek a kekszek, ezért hát belevágtam. Gépkiszolgálóként kezdtem dolgozni, majd csomagológép-kezelő lettem, később pedig a keksz soron műszakvezető.

Tudatosan építi a karrierjét a Győri Keksznél?

Igen. Mindig is szerettem volna többet tudni, tanulni, fejlődni, és ebben a Győri Keksz a legmesszebbmenőkig támogatott. Az érettségimet munka mellett szereztem. Nem mondom, hogy könnyű volt munka mellett tanulni, de a vállalat mindig támogató volt. Sok szakmai oktatást is kaptam a vállalattól.

Ivanics Alexandra

Egy idő után azonban ki és meg lehet tanulni a gépek kezelését, működését. Nem unja a munkáját?

Ellenkezőleg. Mindig van, ami változik, minden évben tanulunk valami újat. Az éves oktatásokon frissítjük tudásunkat. Újabb és újabb termékek érkeznek hozzánk a meglévők mellé, így folyamatosan fejlődhetek. Ma már nemcsak Pilótát, Vaníliás karikát gyártunk, hanem Milkát, Oreo-t, TUC kekszet, azaz nagy nemzetközi márkákat is. Ez nagy elismerés az üzemünknek és az itt dolgozóknak. A Mondelez, az anyavállalatunk ezzel azt üzeni, nagyra értékeli a Győri  Keksznél lévő szaktudást, s azt, hogy ilyen nagy márkákat is le tudunk gyártani.

Mit szeret a legjobban a Győri Keksznél?

Azt, hogy emberszámba vesznek bennünket, s hogy nincs síp vagy dudaszó. Nagyon jó a hangulat, jó a munkaköröm és nem megerőltető a munka. A fizetésünket a közelmúltban többször is emelték - és tán még egy kicsit emelhetnék is -, de alapvetően elégedett vagyok vele. A cafeteria és egyéb juttatások rendkívül korrektek, a sportolásunkat is támogatják. Legutóbb pl. Győri Kekszes pólóban futottunk az Ultrabalatonon. A munka mellett összejárunk a kollégákkal szabadidőnkben is. Mert szeretünk együtt lenni. Számomra a legfontosabb a megbízhatóság, a kiszámíthatóság és a nagyon jó hangulat. Ezt itt megkapom.

Hét év múlva hol képzeli el magát?

Ugyanitt. Még több kollégával, még több gyártósorral, még több termékkel és ugyanilyen jó hangulatban, mint ami most van nálunk.

Van kedvence a Győri Keksznél gyártott termékek közül?

Hát persze! Édesanyám irigykedik is mindig, mikor felhozom Fehérvárra, s hallja, mennyit ehetek belőlük. A hazai termékek közül a Zabfalatokat nagyon szeretem, a Mondelez nemzetközi márkái közül pedig a hagymás-tejfölös TUC a nagy kedvencem.

Ha gépkezelőként szeretne Ön is Székesfehérvár legédesebb gyárában dolgozni, jelentkezzen az [email protected] email címen vagy postai úton: Győri Keksz Kft.  8000 Székesfehérvár, Holland fasor 8.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!