Gazdaság

2014.07.05. 16:15

Korszerúsített világítás

Iszkaszentgyörgy - Új típusú konstrukcióban újíttatta föl a KLIK fehérvári tankerülete a kastélyiskola három tantermének világítását.

B. Kiss László

Az Árpád szakiskola diákjai a nyári gyakorlat keretében újították fel, korszerűsítették az Iszkaszentgyörgyi Általános Iskolában három tanterem világítását. Mindkét oktatási intézmény a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ székesfehérvári tankerületének fenntartartásában működik.A munkákat így számottevő megtakarítással lehetett elvégezni.

A nyolc osztályos iszkaszentgyörgyi iskola a kastélyban székel (Fotó: B. Kiss László)

Minderről Kovács Péter, a KLIK fehérvári tankerületének műszaki referense tájékoztatta lapunkat. Elmondta azt is, hogy a Pappenheim-kastélyban székelő, nyolc évfolyamos iskolában két terem világítását korábban már korszerűsítettek a szülők összefogása által. További három, ugyancsak a földszinten levő terem világítását most, a nyári szünet beköszönte után újították föl az Árpás szakiskola diákjai. A munkálatok mintegy 380 ezer forintba kerültek. Ez az összeg akár a duplája is lehetett volna, ha a munkát úgymond külső vállalkozóval végeztetik el tudtuk meg Kovács Pétertől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!