Gazdaság

2014.02.19. 15:40

A foglalkoztatás bővítését, az integrációt segítenék

Nem elég a kötelező feladatok elvégzése a foglalkoztatásban ahhoz, hogy a kommunikáció valóban eredményes legyen.

Klecska Ernő

- A projektek megvalósításának és a civil szervezetek működésének egy speciális, de rendkívül fontos szegmense a projektek láthatóvá tétele , a kommunikáció, a PR és a marketing. A FoglalkoztaTárs Társ a foglalkoztatásban kiemelt projekt keretében szakértő előadókkal arra kerestük a választ, hogy a tájékoztatással és nyilvánossággal kapcsolatos kötelező feladatok elvégzésén túl hogyan lehet úgy dolgozni, hogy a kommunikáció valóban eredményes legyen - mondta Zsédenyi Tímea, az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. regionális szakmai munkatársa.

A kiemelt projekt elsődleges célja, hogy szakmai támogatást nyújtson a foglalkoztatási partnerség keretében együttműködő, az innovatív foglalkoztatási programot, valamint a tranzitfoglalkoztatási programot megvalósító szervezetek, intézmények számára az eredményesebb projektmegvalósítás érdekében.

A rendezvényen olyan kérdésekre kaphattak választ a nonprofit szektorban működő szervezetek, mint hogy mit, mikor és hogyan érdemes kommunikálni, hogy melyek a sikeres marketingtevékenység és a hatékony médiatervezés legfontosabb lépései, hogy mitől függhet az egyszázalékos kampány sikere, hogy hogyan lehet ügyesen menedzselni a sajtókapcsolatokat, vagy hogy mire érdemes figyelni az internetes megjelenések tervezésekor és a projektekhez kapcsolódó rendezvények szervezése során.

A nonprofit marketing jelentőségéről a szervezetek életében Lovass Tibor, a PR-ről és kommunikációról, az aktív és interaktív sajtókapcsolatokról PR és kommunikáció, aktív és interaktív sajtókapcsolatokról Nagy Gábor Miklós szakértők adtak elő. Az üzleti tervezésről Nagy Zsolt István, a közbeszerzésről Szalay Ferenc szólt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!