Gazdaság

2017.02.06. 14:01

Többféle hitelt is törleszt? Az adósságrendező hitelre gondolt már? (x)

Mi is az az adósságrendező hitel?

A bankok által kínált lehetőség arra az esetre, ha egyidejűleg több, rossz konstrukcióban kötött, rövid lejáratú törlesztő részletet fizet. Egy új, kedvezőbb kamatozású hitel felvételét követően az új bank kifizeti a régi bankoknak a hiteleket, Ön pedig csak az új bank felé tartozik. Mivel személyi kölcsön igénylésével juthatunk hozzá ingatlanfedezet nélkül, kisebb összegű hitelek összevonására alkalmas konstrukció.

Melyek a hitelkiváltás feltételei?

Adósságrendező hitel felvételére csak személyi kölcsönnel van lehetőség, ha nincs ingatlanfedezet.

Alapvetően fontos ezért a megfelelően magas, igazolható jövedelem, mivel a bank számára semmilyen más garancia nem áll rendelkezésre a hitel visszafizetésének biztosítékaként.

Feltétel a kiváltani kívánt hitelek pontos, késedelem nélküli fizetése, „tiszta banki előélet”.

Milyen esetekben előnyös adósságrendező hitelre váltani?

Milyen előnyökkel jár egy új hitel felvétele adósságrendezésre?

Milyen jellegű hitelek, tartozások esetén érdemes megfontolni a váltást?

Természetesen mindenkinek egyéni igényei vannak, mindenkinek más a legelőnyösebb. Érdemes rendszeresen végigböngészni a bankok ajánlatait! Bankonként változhat, hogy melyek a kiváltható hitel típusok, ennek is érdemes utánanézni.

Ha úgy látja, hogy jövedelme megfelelő és talál egy jobb konstrukciót, számoljon, mérlegeljen és váltson bátran, a megmaradó pénzt pedig kamatoztassa sikerrel!

Kizáró okok

Találja meg a legjobb megoldást az expresszkolcson.hu oldalán, hasonlítsa össze a bankok adósságrendező hitel ajánlatait most!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!