Krimi

2023.06.28. 12:00

Rétesliszt vagy sima? – süteményrecept miatt vágta el ivócimborája torkát egy győri férfi

Vérfürdőbe torkollott a békés iszogatás.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Egy győri borozóban vérre menő vita alakult ki két férfi között még tavaly nyáron. Az egyik férfi annyira ideges lett, hogy hazament egy késért, és leszúrta a vitapartnerét - írja az Origo cikkében.

A férfi törzsvendégként együtt ivott régi ismerőseivel a kocsmában. Egyszer csak az egyikükkel csúnyán összeveszett a tökéletes rétes receptje miatt. Egy tanú elmondása szerint a férfiak a részleteken vitatkoztak, például azon, hogy milyen lisztből és milyen módszerrel kell készíteni az édességet.

A férfi kiabálni kezdett, felment a borozó felett lévő lakásába, fogott egy 11 centiméter hosszú konyhakést, és visszament a kocsmába, hogy megfenyegesse az ismerőst. Ezután a fülétől a légcsövéig átvágta a torkát, majd leült egy székre és végignézte a férfi szenvedését. A sérülthöz a többi vendég hívott segítséget.

Az ügy tárgyalásán kiderült, hogy az áldozat saját magát hibáztatja a támadás miatt. Szerint az ismerőse nem akarta a torkát elvágni, de mivel védekezett, a férfi megvágta. A késelő pedig azt állította, hogy nem tudja felidézni az estét, mert nagyon részeg volt. Csak arra emlékszik, hogy vért látott, és hogy valaki jajgatott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában