Ünnep - most másképp

2023.12.26. 17:00

Dudar Feri: Az első karácsony volt apukám nélkül

Az idei más volt, mint a többi. Nehéz karácsony van a hátam mögött, hiszen bár több mint fél éve, hogy elment édesapám, de ez volt az első ünnep, hogy nem lehetett velünk – mondta a FEOL-nak a mulatós fenomén, a kislángi Dudar Feri.

Kecskés Zoltán

Dudar Feri családjával töltötte a karácsonyt.

Fotó: Kővári-Vágner Rudolf

A dalszerző-előadó rámutatott arra, hogy ezzel nincs egyedül a világban, ezért is ünnepeltek ezen a csodás ünnepen is, úgy, ahogy szoktak:

– December 24-én a feleségem főzött, sütött, mivel a testvére és anyukája jöttek hozzánk ebédre, estét pedig édesanyámnál töltöttük, ahová a két nővérem és az ő családjuk is részt vett. Karácsony első és második napján rokon látogatást iktattunk be, mint minden  évben, valamint, ahogy szokás, hozzánk is visszajöttek, hogy megnézzék a karácsonyfánkat. 

A szilveszterről érdeklődve Dudar Feri elmondta, hogy az év utolsó napját itt helyben, Kislángon töltik. 

– Az  iskolai szülői munkaközösség tart az intézmény javára jótékonysági bállal összekötött szilveszteri bulit, ahol én fogok zenélni! Egyet mondhatok, hogy egy nagyon jó bulinak nézünk elébe, ahol szülő és gyerek egyaránt ott lehet! Kívánok mindenkinek békés boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új évet 2024-re!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!