A profi fotózás csak egy kattintásra van

2024.03.23. 18:00

„A Tündérszépek szépségverseny egy remek ugródeszka!" (videóval)

A babaarcú szépség még mindig szívesen emlékszik vissza a Tündérszépekre, ahol kislányos bájával a szakmai zsűrit is egyenesen levette a lábáról. Úgy emlékszik a fotózásra, mintha tegnap lett volna. Érdekel miért érdemes még ma jelentkezned a Tündérszépekre? Dénes Csenge Katica elmondja!

Kecskés Zoltán

Kép a Tündér, amikor Dénes Csenge Katica bájával még a fotósunkat is elvarázsolta.

Fotó: FMH/Archív

A szári szépség egyike volt Fejér öt legszebb hölgyének, ám akkor egy hajszállal lemaradt a döntőről, de mindettől függetlenül kellemes emlékeket őriz. Mint mondja, a Tündérszépek nélkül, nem tartana ott, ahol ma.

A szári szépség egyike volt Fejér öt legszebb hölgyének 2022-ben.
Fotó: FMH-Archív

– Emlékszem, hosszasan gondolkoztam a jelentkezésen, végül karácsonykor döntöttem úgy, hogy ráklikkelek a nevezésre. Életem egyik legjobb döntése volt!  – jegyezte meg nevetve, hiszen a Tündérszépeknek köszönhetően vágott bele pszichológiai tanulmányai után egy sminkes tanfolyamba. Ma már modelleket szépít a kamerák mögött a fashion és beauty világában.

Nevezz még most a Tündérszépek versenyére, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Fejér vármegye szépségei Veszprém, valamint Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

– Hihetetlen nagy élmény volt a fotózás, akkor láttam bele először a fotózás világába. Szerelem volt első látásra. Annyira magával ragadott, hogy a szépségiparba ragadtam és ma már én felelek a lányok és fiúk sminkjeiért, hogy a lehető legjobb formában álljanak a kamera elé. Nagyon élvezem és olyan szerencsés vagyok, hogy a munkám a szenvedélyem és a hobbim is egyben – tette hozzá, majd néhány jó tanáccsal is ellátta a jelentkezőket.

Egy fotó Dénes Katica munkájából; a hatás kedvéért karakteres sminkkel látta el Obersovszky Hanna modellt, míg a stylist, Pető Ágnes piros ruhával fokozta élményt, retouch: Kiss Olivia.
Fotó: Farkas Vivien

– Akit érdekel a modellkedés, a divat világa nagyon ajánlom, hiszen jó tapasztalat és elindulási lehetőség modellként is, illetve az én példámból kiindulva akár a szépségipar más iránya is magával ragadhatja. A versennyel csak mindenki nyerhet, hiszen ki ne szeretne magáról egy portfóliót profik által készített sminkben és frizurával?! Szóval lányok, klikkeljetek a jelentkezés gombra!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!