Hajviselet

2017.12.06. 09:30

Saját készítésű kiegészítőkkel dobhatjuk fel frizuránkat

A haj kiegészítőinek 2018-ban reflektálniuk kell a smink stílusára. A különleges frizurák alapja néha valami egyszerű plusz.

S. Töttő Rita

Másként

A legegyszerűbb frizurákat is feldobja egy apró kiegészítő, amely 2018-ban sokszor handmade, azaz saját készítésű. Akár a viselt ruhából származó betét, csipke vagy masni is lehet az alapja, vagy egy kő, strassz, ami visszaköszön az outfiten, esetleg a sminken is.

Sose feledjük el figyelembe venni, hogy milyen alkalomra készülünk, illetve milyen ruhát, milyen anyagokat viselünk magunkon. Az anyagválasztás mellett a szemhéj, illetve a rúzs színe is meghatározó lehet, amely egy matt vagy selyemfényű masniban köszönhet vissza a frizurán. A saját hajból formázott virágmotívumok elsajátításában kérjük szakember segítségét, mert az nem könnyű munka, viszont 2018-ban ultratrendi lesz!

Akinek erre nincs lehetősége, feldobhatja az alkalmi frizuráját egyszerűbb vagy bonyolultabb hajfonatokkal, amely a statikus, egysíkú, merev változatok mellett játékosabb, „rendezetlenebb” lehetőségeket is kínál.

Latinos forróságot idéz a hatalmas vörös virág és a rá reflektáló különleges smink, valamint rúzs

A 2018-as év ugyanis várhatóan a szabálytan, romantikusan kócos megjelenésnek kedvez, amely megengedi a „tervezett rendetlenséget”, persze csak akkor, ha az reflektál az alkalmi megjelenés többi elemére. A kevesebb néha több alapelv azonban továbbra is érvényesül: ha frizuránk díszesebb, legyen egyszerűbb a ruha, illetve fordítva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában