Kitűnő tanulók

2022.07.25. 07:30

Folytatódik a Színötös diákok bemutatása - 6. rész

Véget ért a megye legjobb tanulóit bemutató sorozatunk, ezúton is köszönjük, hogy ilyen sokan jelentkeztek felhívásunkra Mórtól Székesfehérváron át egészen Iváncsáig.

Forrás: Pexels

Kitűnő tanulónak lenni, színötös bizonyítványt hazavinni bizony csak nagyon sok és kitartó munka után lehet. Ezért gondoltunk arra, hogy bemutatjuk Fejér megye legjobb tanulóit a Fejér Megyei Hírlapban és a feol.hu-n, elismerve munkájukat, s egy kicsit kedveskedve nekik, szüleiknek, nagyszüleiknek. De nemcsak nekik jár a gratuláció, hanem minden fiatalnak, aki sikerrel vette az elmúlt tanévet. Lehet, hogy közhely, de ennek ellenére nagy igazság, hogy a kitűnő bizonyítvány nem jelent automatikusan belépőt az életben kiválóan boldogulók klubjába. Annyit kívánhatunk csak minden Fejér megyei diáknak, hogy hozza ki a legjobbat tehetségéből, tudásából, és soha ne felejtse el, hogy a sikerhez, legyen szó az élet bármely területéről, munka, küzdelem szükséges! De most szerencsére nyár van, így ezek a hetek szóljanak inkább az önfeledt pihenésről, az erőgyűjtésről, hogy aztán szeptembertől újult erővel vethessék bele magukat a diákok a tanulás sűrűjébe!

További színötöseink:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában